Линукс за българи и цигани

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Съдържание

Увод

Линукс за българи и цигани са единствените оторизирани от Бил Гейтс представители на Линокс ядрото за България. Освен с популяризирането на отворения код, организацията се свързва често и с банването от форума им на известни лица от интернетите. Организацията е създадена с цел да подпомогне развитието на проекта Кибертрон и по право банва ЦветанПоща.

Сървър

Сървърът, на който е разположен основният сайт на Линукс за българи и цигани, работи с първа бета версия на Цоник_ОС. Наименованието на сървъра е Казан, по простата причина, че нищо освен боклуци не попада в него. В последно време се забелязват големи проблеми около него и ще се наложи старият Казан да бъде заменен със сървъри на Кибертрон.

Банани за всички

Потребители, които са баннати или ще бъдат баннати:

  • ЦветанПоща - мазохистично се регистрира отново и отново в линокс-бг, само и само за да отнесе вкъщи поредния банан. Is it over? It's NEVER over!
  • Галин Калчев - Релефа - очаква се Мускулестата Ера да открие в скоро време чудото на слободния софтуер, за да бъде баннат за гавра с правилата на форума.
  • Добри Божилов - архивраг на слободния софтуер. Заради такива като него Интернетът е на това дередже.
  • Абдул ал Хазред - баннат заради глава IV, пар. 7, ал. 9 от правилата на форума: "Употреба и злоупотреба с древномесопотамски заклинания"

Лошите

В последно време организацията започна масово да краде правата върху Кибертрон. Според слуховете Ахмед Мерчев е останал без пари и е тръгнал да спами масово по българските интернет форуми, с цел да привлече повече хора към грандиозния си проект.

Освен това самите Линукс за българи и цигани са виновни за сегашното състояние на Цоник_ОС. Твърди се, че от централният офис на разработчиците са били откраднати 3000 броя диска с Цоник_ОС. Така тази новаторска операционна система става известна. Специалистите определят това като проява на магията на отвореният код.

Връзки

Лични инструменти