Комплексар

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

"Комплексар" е заклинание, използвано от жени срещу мъже.

Сред женските племена, населяващи нашите географски ширини, битува схващането, че всички проблеми, които имат с мъжете, произтичат от това, че мъжете са комплексари. И че когато името на ..хъм хъм.. коренът на злото биде назован, мъжът (с който имат проблеми) се ъъ.. кипва и накрая се вапоризира в облак серни изпарения и не се появява никога повече.

Въпреки че не е потвърден нито един подобен случай, сред жените вярата във въпросното заклиние е непоклатима.

Съдържание

Класификация

1. Когато един мъж предяви сексуални желания към жена, която не иска да се предявяват към нея такива мръсни работи, значи, че мъжът е комплексар. И от това произтичат всички проблеми.

2. Има възможност и жената да предяви сексуални желания към мъж. Процесът е неимеверно по-сложен, отколкото в точка едно, и често се нарича подмамване, ухажване, фръцкане на задник, игра с очи и д.р., но общо взето същината е същата. Ако мъжът има нещастието да не забележи или да не откликне, срещу него моментално се прилага заклинанието "комплексар".

Следствия

  1. Жените никога не знаят със сигурност дали искат или не към тях да бъдат отправяни сексуални желания. В следствие всички мъже са комплексари.
  2. Когато са в цикъл, жените имат проблеми с настроението... и с мъжете. Тогава всички мъже са комплексари.
  3. Всички мъже са или комплексари, или са заети, или са гейове (а.к.а. геюви). Според жените.
  4. Всички мъже са комплексари.

Лечение

Единственият начин според жените да се лекува комплексарщина, е встъпването на мъжа в граждански брак, по възможност със жена.Т ова става със сложен ритуал, за който малцината оцелели не желаят да си спомнят и не може да се каже със сигурност какво представлява. Тогава жената получава пълни права над мъжа и може да го контролира изцяло. Или почти изцяло. След бракосъчетанието проблемите с мъжа стават семейни проблеми и трябва да бъдат разрешени от жената. Явно тогава не върви да се ползва заклинанието "комплексар".

Какво всъсщност е комплексар

Идва от думата complex, сиреч сложен. Значи комплексарите са хора със сложна и многопластова душевност. Вероятно...

Лични инструменти