Troll-логика

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Troll-логиката най-често се среща сред младите хора, които от поне три месеца не са се занимавали сериозно със себеразвитието си.

Генезис на Troll-логиката

Първи мислители в тази насока и дейци в името на светлото бъдеще са барон Мюнхаузен, бай Мангал, Едуард Киль, Незнайко и баба ми от Каспичан.

Например показателен пример за Troll-логика е случката на барон Мюнхаузен, при която барона попада в тресавище и се измъква, дърпайки се за плитката си. Това днес може да бъде видяно в принципите на Troll-ската авиация и авиоинженерство.

Бай Мангал е дал своя принос като е дал на всички Troll-ове закона: "Ако можеш да откраднеш нещо, никога не го купувай!"

Ролята на Едуард Киль в далаверата е изпълнението му на рефрена "Трололололололололололоо..." с приятен мелодичен аранжимент в стил началото на 70-те в СССР и налагането му в по-късни времена като световен химн на всички Troll-ове.

Незнайко дава ролята си като консултант по въпросите на Troll-ската етика, обща култура и вярвания, като е всеизвестен факт, че той лично няма и бъкел понятие от тези области на човешкото (не)знание.

А баба ми от Каспичан е мълчалив свидетел на всичко и в далечното бъдеще, когато Troll-овете завземат света, тя ще разказва как е започнало всичко.

Малко факти за света на Troll-овете

1. Всеки истински тролл се вози на тролей. И на нищо друго!

2. Всеки истински тролл се гаври с враговете си поне по три часа на ден. Иначе губи форма.

3. Всеки истински тролл краде това, което може и да не си купи (завета на бай Мангал).

4. Всеки истински тролл е перманентна конкуренция на Юрген за територии!

Лични инструменти