Интербилд

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия


Интербилд всъщност са тайно подразделение на кгб. Начело на интербилд седи SpoO.Той и неговите цели са все още неизвестни но се предполага, че са световно господство!Истината е че интербилд използват тайни части като СУАТ или БадБойс или който поискате да подбиват петите на вражеските фирми като БеТеКа(бахти тъпата компания). Интербилд използват и високо квалифицирани серийни убиици като (цитирам кодови имена) checho, electric elf и други.. Никой не знае техните истински имена.

Носят се слухове, че Батман е започнал кариерата си от Интербилд.

Твърди се че в офиса на интербилд има тайно ниво което е под готините мацки на който се плащат парите. Там Интербилд разработват тайните си оръжия.

interbild

Има и други слухове, че Интербилд подпомагат предаването Гоцомецания.

Един ден когато интербилд станат известни ще бъде весело и щастливо и всички ще живеят в разбирателство освен хората, които са на БТК или МНЕТ(ем има нет.. ем няма).Те ще горят в ада!!! Така, че ако сте на МНЕТ или на БТК или ХОМЕЛАН(къща лан) минете веднага на Интербилд и така греховете ви ще бъдат забравени!!!!

Твърди се също че Супермен също идва от Интербилд и че Криптон се казва тоалетната на интербилд. Всъщност слуха че сървара се намира в тоалетната не е верен. Той се намира на свръхсекретно местонахождение и никой не знае къде точно!Но сега ние ще ви разкрием истината.Моля ви пазете в тайна следващите няколко думи! Сървърът на интербилд О0Д се намира на луната.НО НЕ САМО ТАМ!Имаме информация от населението на Зимбабве че хора облечени в сини екипи пристигнали със самолет и донесли някаква странна техника. На гърба им пишело ИБ. което несъмнено идва от ИНТЕРБИЛД!!!

Картинка:BTKKillersInterbild.jpg

Лични инструменти