Илюминати

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 13:38, 7 окт 2005
Samael (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 13:22, 18 окт 2005
194.12.255.250 (Беседа | приноси)
Къде сме ние?
Go to next diff →
Ред 17: Ред 17:
== Къде сме ние? == == Къде сме ние? ==
-Статистически погледнато, в Република България опитите с падането от ръба на кубичната Земя са много успешни. Това е единствено поради факта, че ръба физически минава през РБ (откъдето идва и съкращението).+Статистически погледнато, в Република [[България]] опитите с падането от ръба на кубичната Земя са много успешни. Това е единствено поради факта, че ръба физически минава през РБ (откъдето идва и съкращението).
== А Европейците? == == А Европейците? ==
Европейците също подозират. Затова изстреляха ракета, кръстена на нашата бира, "Ариана". Обаче горките, още не са наясно, че с бира не става -- трябва да се изпият поне два шлепа с бира, за да се достигне прага. Но нищо, рано или късно ще ни настигнат, и ще се сетят да пият само домашна гроздова. Европейците също подозират. Затова изстреляха ракета, кръстена на нашата бира, "Ариана". Обаче горките, още не са наясно, че с бира не става -- трябва да се изпият поне два шлепа с бира, за да се достигне прага. Но нищо, рано или късно ще ни настигнат, и ще се сетят да пият само домашна гроздова.

Версия от 13:22, 18 окт 2005

Таен орден, участник в битката за световно надмощие и тотален контрол, основен съперник на луминисцентите. С напредване на годините и възрастта на членовете се разцепват на Криптони и Халогени.

Съдържание

Голямата тайна

Илюминатите, заедно с луминисцентите и другите ордени са създадени, за да пазят голямата тайна, а именно: Земята не е кръгла! Всеки уважаващ себе си илюминат НЯМА да ви каже (щото го крие!), че ЗЕМЯТА ВСЪЩНОСТ Е КУБ.

Тази тайна се пази ревниво от хилядолетия насам. Нещо повече, илюминатите и луминисцентите използват властта и парите, които притежават, за да ни правят активно мероприятие (т.н. дезинформация). С всякакви сателитни снимки, GPS устройства и т.н. се опитват да ни убедят, че Земята е кръгла, като по този начин защитават тайната си.

Основният инструмент за заблуда е един мега мощен генератор на гравитационно поле, което поправя полето около ръбовете на Земята, защото като не е кръгла и се нарушава симетрията в силата и се появява disturbance in the force. От там и името "илюминати" -- от многото престой покрай генератора в тайната им квартира са започнали да светят (явно имат проблем с изтичането на радиация, но това е друг въпрос).

Разкриването на конспирацията

За нещастие на илюминатите обаче, тайната им бива разкрита. Това станало с помощта на алкохола. Един крупен изследовател в тази област (чието име ще спестим поради опасност за живота му) открива, че след изпиване на крайно (но голямо) количество алкохол, му причернява. А му причернява, защото алкохолът по някакъв чудодеен начин премахва влиянието на изкуствено генерираното поле и изследователят буквално пада през ръба на Земята. От високата скорост му причернява за известно време, а Земята го настига и се подпъхва под краката му отново (случва се и да закъснее и тогава на другия ден се наблюдават синини от падането).

Опитът се доказва на 100%. Естествено, всички любопитни могат да пробват -- ако количеството е над прага, успехът е гарантиран!

Къде сме ние?

Статистически погледнато, в Република България опитите с падането от ръба на кубичната Земя са много успешни. Това е единствено поради факта, че ръба физически минава през РБ (откъдето идва и съкращението).

А Европейците?

Европейците също подозират. Затова изстреляха ракета, кръстена на нашата бира, "Ариана". Обаче горките, още не са наясно, че с бира не става -- трябва да се изпият поне два шлепа с бира, за да се достигне прага. Но нищо, рано или късно ще ни настигнат, и ще се сетят да пият само домашна гроздова.

Лични инструменти