ИТ инкубатор

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Revision as of 19:19, 14 окт 2005; view current revision
←Older revision | Newer revision→

Дефиниция

Българските ИТ инкубатори са проект на българското правитество за насърчаване на половата активност на българските ИТ специалисти. Според проучване на комисията по полова активност, сексуалната активност в ИТ сектора е 3 пъти под средната за страната и над 10 пъти по-малка в сравнение с активността в Люлин, Обеля и Дружба. Научавайки тази новина, Саша Безуханова, шеф на Хюлет Пакард България, се е наела ЛИЧНО да реши този проблем.

How it works

Всъщност, ИТ инкубаторът е сграда, целта на която е да се съберат колкото се може повече ИТ фирми на едно място. Сградата задължително има общи унисекс тоалетни, за да може ИТ специалистът случайно да се засече с млади дами в тоалетната. Младите дами са секс-специалистки, специално наети в ИТ фирмите под формата на HR, PR и маркетинг.

Точки

ИТ специалистът се определия като "сениор" в ИТ инкубаторът, след като съберете 1000 ИТ точки по схемата изложена по-долу:

- свирка - 1 точка. - свирка - с издуване на лявата и дясната буза - 2 точки. - свирка - лапане на целият кур и близане на топките едновременно - 3 точки. - вагинален секс с презерватив - 1 точка - анален секс - 5 точки.

Multipliers:

- циганка - х 0.10 - жена от Плевен - х 0.50. - негърка - х 1.50 - жената на Ники Василев - х 5.00 - Саша Безуханова - х 15.00

Лични инструменти