ИЗВЪНЗЕМНИТЕ МЕ ПОДМЛАДИХА

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 06:15, 20 юни 2006
Samael (Беседа | приноси)
Възвръщане към последната редакция на 217.75.131.195
← Go to previous diff
Версия от 22:10, 13 яну 2008
Mircho (Беседа | приноси)
Разностилие
Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
-Преди 1 седмица отидохме аз, чичо Тано, Алипи от Крушовица и 2-рия син на майка ми от 3-я брак Юсуф да крадем мед от едни кошери в Бохот! Бяхме с на вуйчата Москвича през нощта. Взехме 5 тенекии и ги напълнихме. Наложи се да наебем пазача у гъзо, щот иначе не щя да дава тенекиите!+Преди 1 седмица отидохме аз, чичо Тано, Алипи от Крушовица и 2-рия син на майка ми от 3-я брак Юсуф да крадем мед от едни кошери в Бохот! Бяхме с на вуйчата Москвича през нощта. Взехме 5 тенекии и ги напълнихме.
Докато карах, Алипи взе да вика, че му се е разлял мед по целия панталон и много му щипело по ташаците. Брат ми му предложи да му направи един минет, да махне меда от уя му, за да може да се изпикае на спокойствие. Москвето взе да прекъсва и спряхме. Докато карах, Алипи взе да вика, че му се е разлял мед по целия панталон и много му щипело по ташаците. Брат ми му предложи да му направи един минет, да махне меда от уя му, за да може да се изпикае на спокойствие. Москвето взе да прекъсва и спряхме.

Версия от 22:10, 13 яну 2008

Преди 1 седмица отидохме аз, чичо Тано, Алипи от Крушовица и 2-рия син на майка ми от 3-я брак Юсуф да крадем мед от едни кошери в Бохот! Бяхме с на вуйчата Москвича през нощта. Взехме 5 тенекии и ги напълнихме.

Докато карах, Алипи взе да вика, че му се е разлял мед по целия панталон и много му щипело по ташаците. Брат ми му предложи да му направи един минет, да махне меда от уя му, за да може да се изпикае на спокойствие. Москвето взе да прекъсва и спряхме.

Отворих капака и проверих свещите. За да не ме удари тока, вързах за уя един кабел за маса. Чичо Тано завъртя контактния ключ и като ме разтресе, от гъза ми взе да излиза огън и взриви тубата с бензина, дето ми беше в краката, за да долея в карбуратора. От ударната вълна целия мед се разхвърча и на Алипи не му се виждаха очите от мед. Докато се обърна и две мечки го беха отвлекли в гората!

Тръгнахме пеш по пътя и Алипи ни настигна с едно колело, отивал си до тях да се преоблече и пак щял да се върне в гората! Мечките го олизали от глава до петите, като му направили 100 минета и му пъхнали един кълвач в гъза. Като го ебат, този кълвач с клюна си кълве на мечките уйовите глави, както са в гъза му, и бил голям кеф!!!

Както си вървихме и една голема чиния с един голем фар ни освети и кацна. От кораба излезоха 4 извънземни и на мястото на антените имаха по два уя на главите си! Като ни заговориха, от гъзовете им взеха да излизат едни шарени канарчета и врабчета и после разбрах, че единия ги ловял в клетки и ги продавал в петък на пазара в Левски и Павликени!

Натовариха ни в кораба и летехме известно време! Като кацнахме, мислех, че сме на Луната, а то се оказа, че сме в Разград! Онези педераси отлетеха и ни оставиха там! Поразходихме се по центъра и отидохме на гарата! Нямахме пари за билети и затова на Началника на гарата, на шефа на кондукторите, на транспортните полицаи, на началника на ресторанта на гарата и на тоя, дето чука колелата с един чук, им направих по 4 минета! А пък брат ми на единия му правеше минет, на другия с едната ръка му биеше чекии, с другата ръка прелистваше една книга, с десния крак цепеше дърва и пазеше 3 яйца, а пък с левия чешеше едно куче!

Прибрах се в къщи след 10 дена много подмладен! Звъннах у нас на вратата и жена ми се показа:

- Кой търсиш момченце? - пита тя.
- Аз съм ма! - казах й аз.

Като ми извърте един шамар и се развика:

- Да вървиш на майка си в шундата и там да викаш "МА". Ти, - кай, - къде живееш?

Дойдоха и ме арестуваха, и ме записаха в Детска педагогическа стая! Оттам 2 години в Бойчиновци и сега пак съм студент!

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ МЕ ПОДМЛАДИХА!

Лични инструменти