Женска логика

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 02:18, 14 мар 2012
Eek (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 02:23, 14 мар 2012
Eek (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 11: Ред 11:
== Литература == == Литература ==
-Женската логика е залегнала в основите на редица творби, сред които и списание ''[[Практична Домакиня]]''. Изданието е трибуна за разпространението и утвърждаването на идеите на женската логика и е основна литература за много млади жени.+Женската логика е залегнала в основите на редица творби, сред които и списание ''[[Практична Домакиня]]''. Изданието е трибуна за разпространението и утвърждаването на идеите на женската логика и е основна литература за много млади жени. В изданието специално се набляга на уроци по приложна женска логика, чиято основна цел е повишаване на женското [[Лайфстайл|LQ]] посредством мъж(е).
==Виж още== ==Виж още==

Версия от 02:23, 14 мар 2012

Ако се премахне женската логика, човечеството ще има стократна полза...
Тя е враг на Поднебесната и се дължи на липсата на знание.
 Лао Дзъ за женската логика

Подобно на сложния процес женската логика не може да бъде обяснена.

Трябва да се сблъскаш с нея, за да я разбереш и осъзнаеш. Женската логика е отвъд думите и настоящото човешко познание. Но едно е сигурно - тя е враг на всеки мъж.

Носят се легенди, че не може да бъде разбрана дори и от най-развитите извънземни цивилизации в цялата вселена.

Литература

Женската логика е залегнала в основите на редица творби, сред които и списание Практична Домакиня. Изданието е трибуна за разпространението и утвърждаването на идеите на женската логика и е основна литература за много млади жени. В изданието специално се набляга на уроци по приложна женска логика, чиято основна цел е повишаване на женското LQ посредством мъж(е).

Виж още

Лични инструменти