Женска логика

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Общи положения

Женската логика е клон на натуралфилософската наука логика. Различава се от централната догма по това, че няма холистична свързаност и че подлежи изцяло на интерпретация, която може да бъде изменяна във всеки възможен момент, така че да е удобна на ползвателите й.

напр:
Сърди се.
- Какво има?
- Нищо!

Какво казва? а) ти си виновен б) в цикъл съм в) имам дълбиннопсихологически задръжки с източник моя баща г) казах ти вчера да изхвърлиш боклука, но не го направи д) злословил си срещу мен (всъщност не си бил ти, но възприех, че си ти) е) целуна ме, после видях, че имаше спанак между зъбите ж) не си ми симпатичен(не си доминиращ фукльо/доминиращ фукльо си) з) погледна ме и ми се усмихна, гадна свиня, мислиш само за секс и) направи едно нещо така, както го прави бившия ми й) не мога да те манипулирам, затова те мразя к) помниш ли онзи път преди 2 години и 11 месеца как ми обеща едно нещо и забрави? л) скучно ми е и не ми правиш комплименти м) друго(напиши)...................................
Каквото и да отговорите, най-вероятно ще е грешно.

Литература

Женската логика е залегнала в основите на редица творби, сред които и списание Практична Домакиня. Изданията са трибуна за разпространението и утвърждаването на идеите на женската логика и са основна литература за много млади жени. В тях специално се набляга на уроци по приложна женска логика, целящи повишаване на женското LQ посредством мъж(е).

Така както у Велико Търново има три посоки - нагоре надолу и по стъпалата, така и в женската идея за триизмерно пространство има три посоки - насам,натам и "ти си виновен".


Виж още

Лични инструменти