Емилия Масларова

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Емиля ханъм, позната и под партизанския си псевдоним Емилия Масларова е циганка от Якоруда. Тя е призната за една от най-големите крадли в България, наред със синчетата й. Емиля Ханъм се облича и опитва да подражава на г-жа Букет от английския сериал "Какво ще кажат хората".

Социална министърка

Характерно е, че справя по-добре като бивш министър отколкото като действащ. Бивш министър на труда и социланата политика, но това беше отдавна, сега по-скоро е клиент на прокуратурата. И бивш министър на заетостта и социалните грижи - което е горе долу същото, ама казано по комунистически.

След напредъка в медицината и лубрикантните смеси известно време планира да си смени името на Вазелинова, макар че в Сливиен едва ли биха го приели с ентусиазъм, така че този въпрос е временно замразен.

История

Емиля Ханъм е родена в схлупена селска колиба, направена от кал, слама и конски фъшкии на края на помийната яма Якоруда. Момичето от рано разбира, че за да се отърве от беднотията трябва да си вдига полата. На 12 години прави секс с няколко момчета от махлата. После се жени за наследник на известния комунистически род от Банско - Радонови, който я вижда да проституира на разклона за Якоруда. Така става партийка от БКП и дори успява да завърши университет, разбира се чрез правене на фелацио на професори и ректори. Освен това е била и любовница на Иван Костов, което още веднъж доказва, че той си харесва грозни жени.

Министерстване

Не обича безработните по време на престоя си в МС и за това иска да им намери работа.

 -Ама как може - здрав и прав мъж и да не ме работи? Ето и вазелин си нося. 
  -чуди се министърката, по време на мандата на Сергей Станишев.
Лични инструменти