Диско

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Съвкупност от звуци, претендираща да се нарича музика. Измислена е през 70-те години от комунистите с цел зомбиране и оглупяване на младежта. Цел, претърпяла завиден успех, последствията от който остават и до днес.

Действително голяма част от хората, родени в периода 1968 - 1985, днес страдат от сериозно умствено разстройство, породено именно заради насилствено привикване към Диско. Комунистите масово залавят младежи и ги карат в тайни лаборатории, където ги връзват здраво за столовете и им слагат слушалки на ушите. По този начин злите управници преливат негативната енергия в мозъците на тийнейджърите.

Неоспорим факт е, че вибрациите на диското действат на главния мозък като ютия. Звукът му е странен и дразнещ. Много наподобява пръдня, записана на магнетофонна лента и просвирена на бързи обороти. Има даже версии, че именно по такъв начин е възникнало.Известна диско шитня е YMCA,изпълнявана от световноизвестни Селски момчета,родени в селата Чипровци,Баховица и Брестово.Селските момчета имат няколко повдигнати дела за изнасилване на малайзииски деца.

Лични инструменти