Джон Атанасов

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 17:09, 18 юни 2006
165.246.99.101 (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 05:57, 20 юни 2006
Samael (Беседа | приноси)
Възвръщане към последната редакция на Zz stefanow
Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
-http://www.kibertron.com+Бележит откривател, бащата на който, за да успее синът му да изобрети [[компютър]]а, още невръстен емигрира от [[Абсурдистан]] в [[САЩ]].
 + 
 +Делото на Джон Атанасов, освен реален принос за науката, е [[мехлем за душата]] на персони като [[Тодор Живков]] и [[Волен Сидеров]]. Хора, които при употребата на името на откивателя за пропагандиране на генния национализъм, забравят да си зададат следните въпроси:
 + 
 +* защо откривателят не открива откритието си [[тук]]?
 + 
 +* защо баща му са го емигрирали рано-рано от [[тук]]?
 + 
 +* ако говорим за гени, защо се забравя, че освен баща (електроинженер по професия), откривателят има и майка - преподавател по математика?
 + 
 +* и тъ нъ
 + 
 +== Факти ==
 +Според скорошни разкрития, Джон Атанасов е провъзгласен за откривател на [[компютър]]а само от българската пропаганда. Навсякъде другаде по света дори малките деца могат да Ви кажат, че [[компютър]]а е изобретен от [[Бил Гейтс]].
 +[[Категория:Люде]]

Версия от 05:57, 20 юни 2006

Бележит откривател, бащата на който, за да успее синът му да изобрети компютъра, още невръстен емигрира от Абсурдистан в САЩ.

Делото на Джон Атанасов, освен реален принос за науката, е мехлем за душата на персони като Тодор Живков и Волен Сидеров. Хора, които при употребата на името на откивателя за пропагандиране на генния национализъм, забравят да си зададат следните въпроси:

  • защо откривателят не открива откритието си тук?
  • защо баща му са го емигрирали рано-рано от тук?
  • ако говорим за гени, защо се забравя, че освен баща (електроинженер по професия), откривателят има и майка - преподавател по математика?
  • и тъ нъ

Факти

Според скорошни разкрития, Джон Атанасов е провъзгласен за откривател на компютъра само от българската пропаганда. Навсякъде другаде по света дори малките деца могат да Ви кажат, че компютъра е изобретен от Бил Гейтс.

Лични инструменти