Джон Атанасов

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 21:34, 17 юли 2006
Blackmore (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 06:36, 18 юли 2006
Blackmore (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 7: Ред 7:
* защо баща му са го емигрирали рано-рано от [[тук]]? * защо баща му са го емигрирали рано-рано от [[тук]]?
-* защо не е нито говорел нито пишел на [[български]]?+* защо нито говори нито пише на [[български]]?
* ако говорим за гени, защо се забравя, че освен баща (електроинженер по професия), откривателят има и майка - преподавател по математика? * ако говорим за гени, защо се забравя, че освен баща (електроинженер по професия), откривателят има и майка - преподавател по математика?

Версия от 06:36, 18 юли 2006

Бележит откривател, бащата на който, за да успее синът му да изобрети компютъра, още невръстен емигрира от Абсурдистан в САЩ.

Делото на Джон Атанасов, освен реален принос за науката, е мехлем за душата на персони като Тодор Живков и Волен Сидеров. Хора, които при употребата на името на откивателя за пропагандиране на генния национализъм, забравят да си зададат следните въпроси:

  • защо откривателят не открива откритието си тук?
  • защо баща му са го емигрирали рано-рано от тук?
  • ако говорим за гени, защо се забравя, че освен баща (електроинженер по професия), откривателят има и майка - преподавател по математика?
  • и тъ нъ

Факти

Според скорошни разкрития, Джон Атанасов е провъзгласен за откривател на компютъра само от българската пропаганда. Навсякъде другаде по света дори малките деца могат да Ви кажат, че компютъра е изобретен от Бил Гейтс.

Лични инструменти