Джон Атанасов

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 20:45, 20 юли 2006
Blackmore (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 01:09, 3 авг 2022
Hansen (Беседа | приноси)
Факти
Go to next diff →
Ред 14: Ред 14:
== Факти == == Факти ==
-Според скорошни разкрития, Джон Атанасов е провъзгласен за откривател на [[компютър]]а само от българската пропаганда. Навсякъде другаде по света дори малките деца могат да Ви кажат, че [[компютър]]а е изобретен от [[Бил Гейтс]].+Според скорошни разкрития, Джон Атанасов е провъзгласен за откривател на [[компютър]]а само от българската пропаганда. Навсякъде другаде по света дори малките деца могат да Ви кажат, че [[компютър]]а е изобретен от видния гей-конспиратор [[Бил Гейтс|Бил Гей(т)с]].
[[Категория:Люде]] [[Категория:Люде]]

Версия от 01:09, 3 авг 2022

Бележит откривател, бащата на който, за да успее синът му да изобрети компютъра, още невръстен емигрира от Абсурдистан в САЩ.

Делото на Джон Атанасов, освен реален принос за науката, е мехлем за душата на персони като Тодор Живков и Волен Сидеров. Хора, които при употребата на името на откивателя за пропагандиране на генния национализъм, забравят да си зададат следните въпроси:

  • защо откривателят не открива откритието си тук?
  • защо баща му са го емигрирали рано-рано от тук?
  • ако говорим за гени, защо се забравя, че освен баща (електроинженер по професия), откривателят има и майка - преподавател по математика?
  • и тъ нъ

Факти

Според скорошни разкрития, Джон Атанасов е провъзгласен за откривател на компютъра само от българската пропаганда. Навсякъде другаде по света дори малките деца могат да Ви кажат, че компютъра е изобретен от видния гей-конспиратор Бил Гей(т)с.

Лични инструменти