Джон Атанасов

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 13:28, 7 дек 2005
Zz stefanow (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Текуща версия
Hansen (Беседа | приноси)
Факти
Ред 1: Ред 1:
-Бележит откривател, бащата на който, за да успее синът му да изобрети компютъра, още невръстен емигрира от [[Абсурдистан]] в [[САЩ]]. Делото на Джон Атанасов освен реален принос за науката е [[мехлем за душата]] на персони като [[Тодор Живков]] и [[Волен Сидеров]]. Хора, като последните при употребата на името на откивателя за пропагандиране на генния национализъм забравят да си зададат следните въпроси:+Бележит откривател, бащата на който, за да успее синът му да изобрети [[компютър]]а, още невръстен емигрира от [[Абсурдистан]] в [[САЩ]].
-- защо откривателя не открил откритието си [[тук]]?+Делото на Джон Атанасов, освен реален принос за науката, е [[мехлем за душата]] на персони като [[Тодор Живков]] и [[Волен Сидеров]]. Хора, които при употребата на името на откивателя за пропагандиране на генния национализъм, забравят да си зададат следните въпроси:
-- защо баща му са го емигрирали рано рано от [[тук]]?+* защо откривателят не открива откритието си [[тук]]?
-- ако говорим за гени защо се забравя, че освен баща (електроенжинер по професия) откривателя има и майка - преподавател по математика?+* защо баща му са го емигрирали рано-рано от [[тук]]?
 + 
 +* защо нито говори нито пише на [[български език|български]]?
 + 
 +* ако говорим за гени, защо се забравя, че освен баща (електроинженер по професия), откривателят има и майка - преподавател по математика?
 + 
 +* и тъ нъ
 + 
 +== Факти ==
 +Според скорошни разкрития, Джон Атанасов е провъзгласен за откривател на [[компютър]]а само от българската пропаганда. Навсякъде другаде по света дори малките деца (не случайно точно те) могат да Ви кажат, че [[компютър]]ът е изобретен от видния гей-конспиратор и предполагаем [[Педофили|почитател]] на CheesePizza-та [[Бил Гейтс|Бил Гей(т)с]].
 +[[Категория:Люде]]

Текуща версия

Бележит откривател, бащата на който, за да успее синът му да изобрети компютъра, още невръстен емигрира от Абсурдистан в САЩ.

Делото на Джон Атанасов, освен реален принос за науката, е мехлем за душата на персони като Тодор Живков и Волен Сидеров. Хора, които при употребата на името на откивателя за пропагандиране на генния национализъм, забравят да си зададат следните въпроси:

  • защо откривателят не открива откритието си тук?
  • защо баща му са го емигрирали рано-рано от тук?
  • ако говорим за гени, защо се забравя, че освен баща (електроинженер по професия), откривателят има и майка - преподавател по математика?
  • и тъ нъ

Факти

Според скорошни разкрития, Джон Атанасов е провъзгласен за откривател на компютъра само от българската пропаганда. Навсякъде другаде по света дори малките деца (не случайно точно те) могат да Ви кажат, че компютърът е изобретен от видния гей-конспиратор и предполагаем почитател на CheesePizza-та Бил Гей(т)с.

Лични инструменти