ДАР

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Агент на ДАР прилага конспиративни методи за прикриване на самоличността, Наръчник на КГБ от 1963г.
Увеличаване
Агент на ДАР прилага конспиративни методи за прикриване на самоличността, Наръчник на КГБ от 1963г.

Държавна Агенция "Резервации" е българска частна резервационна фирма с държавен бюджет, осигуряваща почивките на настоящи и бивши кадри на службите за сигурност в чужбина. За разлика от аматьорските западни служби за сигурност, които позират като частни фирми, ДАР позира като разузнавателна агенция и няма никакви намерения да се крие от камеромобила на Google Street View.

Целта на агенцията е да подлъже чужди държави, че България й изпраща добре подготвени дипломати, които въобще не са издънили се служители на българската разузнавателна общност, които се крият в чужбина докато скандалът около тях утихне.

Според достоверни слухове, написани на гърба на касова бележка от Берьозка и попаднали в ръцете на елитната разследваща журналистка Веселина Томова от afera.bg, бившият директор на архивите на ДАР от мързел открил телекинезата докато се опитвал да почеше главата си със служебния си пистолет без да го докосва, в резултат на което били възпроизведени 3 изстрела в тила му без да има отпечатъци по пистолета.

Лични инструменти