Господ на промоция

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Господ на промоция или Промо Господ е иновативна серия произведен на основата на стария модел SuperGospod.

Промоционалния господ е вторичен продукт с по-добра ефективност проектиран от Blackstone. Масовото производство започва през 2002 г. в Сайгон, Виетнам. Компанията производител гарантира вечна промоционална продукция единствено и само за живущите на планетата Земя

Същинския абонамент обхваща 100 годишен цикъл, необвързан с автоматично преподписване м/у клиента и официалния представител на Промо Господ за земята Папата.

Промо Господ, също така е вътрешен конкурентен продукт на компанията Blackstone в случай, че казиония господ или СуперГоспод излезе от строя или дефектира в следствие на недобросъвестно стопанисване.

При проблем с вашия господ - абонирайте се за ПРОМО ГОСПОД! Иновативна концепция и вечна гаранция!!!

Промоционалния господ е усъвършенствана серия на стария относително ефективен модел Супергоспод. Смята се, че към средата на 21 век, Промо Господ ще обхване 84% от земното население не само заради добрата цена, но и заради възможността клиентите да интерпретират просветлението си свободно и чрез Импернет. Ползването му в домашни условия без енергийни източници ще доближи Промо Господ и до най - бедните и изостанали места в света.

Лични инструменти