Говорещият с карпузи

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Говорещият с карпузи говори с карпуза
Увеличаване
Говорещият с карпузи говори с карпуза
Рейтинг на предаването
Увеличаване
Рейтинг на предаването

Говорещият с карпузи (познат още като Говорещият с дини) е турчин, който има собствено предаване по телевизия Скат, в което демонстрира своето невероятно умение да комуникира успешно с карпузи. Предаването има 6 сезона средно с по 20 епизода на сезон. Сюжетът на предаването е прост - първо следват началните надписи, както и интрото, което се състои от кратки кадри от различни епизоди от предаването и накрая за разнообразие има откъс от специален епизод, в който главният герой говори с пъпеш.

Рейтинг

Предаването на Говорещият с карпузи се радва на изключително висок зрителски рейтинг по целия свят. Само в Америка милиони хора гледат редовно предаването през шестте му сезона. В Абсурдистан, средният брой зрители, гледащи редовно шоуто, е 2 милиона.


Домашният му любимец

Карпузата Дади, точно преди да я сервират на трапезата
Увеличаване
Карпузата Дади, точно преди да я сервират на трапезата

Често в различните епизоди на предаването се вижда и домашния любимец на Говорещият с карпузи - това е карпузата Дади. Според документите, с които карпузата разполага, сортът ѝ произлиза от Китай. Карпузата е родена на 2 февруари 1998 година, в село в близост до Хасково и е откъсната на 6 май същата година. Първо е била собственик на продавач на карпузи, но впоследствие бива закупена от настоящия ѝ собственик. Карпузата има уникалната способност да пее, да разказва смешни вицове, както и да п*кае газ, подобно на Слави Трифонов. На 8 март 2010, точно в навечерието на рожденния ден на собственика ѝ, карпузата Дади бива заклана по погрешка и по-късно изядена на трапезата. В резултат от тази трагедия, Говорещият с карпузи изпада в шок и задните му части започват да светят в жълто. Това е и една от причинате продуцентите да прекратят снимките.

Лични инструменти