Георги Гергов

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Хигиенен работник, търговец и пътуващ измамник.

Самоизгряващата звезда

Гергов Майнатаунски мултимилиардер, който с хитрост забогатява и прави монументално състояние.Носят се слухове за незаконно забогатяване на Пловдивчанина. Спорните сведения сочат, че Гергов работейки като чистач в Панаира се натъква на тайни планове за умишлено фалиране на Панаира с цел покупка на евтино. Гергов бързо се ориентира в ситуацията и тайно подписва договор със своя фирма за почистване и обновяване на тоалетните на всички етажи в палатите. Сделката за десетки милиони разорява Панаира и го довежда до фалит. По този начин Гергов успява да направи първоят си милион от кенефи и в същото време да купи панаира с лайняните си пари. По-късно Гергов прилага същата схема за изкупуване главната улица на хилядолетният град.

Бъдещи планове на анадолеца

Според вътрешни източници Гергов, който приличал на анадолец, крои планове да построи най-големият клубен стадион в българия и по този начин да извоюва поне едно 1во място в България за Града на тепетата. Естествено това ще бъде стадионът на Ботев Пловдив. Той ще бъде толкова велик и анти-провинциалиски, че ще бъде построен в широкия център на София, като по-този начин ще се доближи буквално на 1-2 километра от самия епицентър на културата у нас. Привъвженици на канарчетата се хвалят, че е от съответстваща класа на отбора е само Столичен терен. Песимисти обаче твърдят, че дори това да се случи, това няма да може да засенчи неоспоримия престиж на град Перник - дал истински герой на народа, какъвто е другарят Георги Първанов.

Любилейно парти

Бизнесменът отбеляза своя любилей с грандиозно парти в типично социалистически стил. На него се открояваха заслужилият Герой на Народа, както и някои от най-любимите изпълнители на социалистически щлагери.
Световната поп икона Филип Киркоров увавжи празника на честния бизнемен.
Световната поп икона Филип Киркоров увавжи празника на честния бизнемен.
Разбира се купона нямаше да е същия без любимите ни естрадни певци - .
Разбира се купона нямаше да е същия без любимите ни естрадни певци - Фамилия Тоника.
Честният бизнесмен не бе пропуснат и от честните си приятели и .
Честният бизнесмен не бе пропуснат и от честните си приятели и бизнес партньори.
Лични инструменти