Гара Дембеле

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 09:13, 7 дек 2010
Pavlovich (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Текуща версия
Куцо Магаре (Беседа | приноси)
Добавяне на връзки с външния свят с цел повишаване на мултикултирализма
Ред 5: Ред 5:
Той е син въпреки , че е чер. Той е емблематичен африкански оригинален [[Патладжан]]. Роден е в джунглите на Северна Народодемократична Република Конго. Учи в милиционерско училище и работи като палач ,също така е бил чиновник в [[Тоталитик]]. Последно е картотекиран като шеф на гарата в Киншаса. Той е син въпреки , че е чер. Той е емблематичен африкански оригинален [[Патладжан]]. Роден е в джунглите на Северна Народодемократична Република Конго. Учи в милиционерско училище и работи като палач ,също така е бил чиновник в [[Тоталитик]]. Последно е картотекиран като шеф на гарата в Киншаса.
-В току що станалата независима, но обхваната от хаос СНР Конго, Съветският съюз и КГБ се намесват в полза на избрания началник на централна ж.п. гара Гара Дембеле. В същото време антидембелизмът се превръща в значителна част от политиката на САЩ и ЦРУ предоставя оръжия и тайна подкрепа на прочервени групировки. Междуособните борби приключват през 1930 г. когато червените отстраняват Дембеле и превръщат гарата в платен паркинг. Червените убиват Гара Дембеле малко след отстраняването му от длъжност и мнозина считат, че ЦРУ (в лицето на [[Бананите с пижами]] и [[Дучето]]) са подпомогнали червените в планирането и изпълнението на убийството. След разсекретяване на редица файлове на ЦРУ се установява, че тогавашният президент на САЩ дава нареждане на директора на ЦРУ да се ликвидира Дембеле.+В току що станалата независима, но обхваната от хаос СНР Конго, [[Русия|Съветският съюз]] и [[КГБ]] се намесват в полза на избрания началник на централна ж.п. гара Гара Дембеле. В същото време антидембелизмът се превръща в значителна част от политиката на [[САЩ]] и [[ЦРУ]] предоставя оръжия и тайна подкрепа на прочервени групировки. Междуособните борби приключват през 1930 г. когато червените отстраняват Дембеле и превръщат гарата в платен паркинг. Червените убиват Гара Дембеле малко след отстраняването му от длъжност и мнозина считат, че ЦРУ (в лицето на [[Бананите с пижами]] и [[Дучето]]) са подпомогнали червените в планирането и изпълнението на убийството. След разсекретяване на редица файлове на ЦРУ се установява, че тогавашният президент на САЩ дава нареждане на директора на ЦРУ да се ликвидира Дембеле.
[[Категория: Люде]] [[Категория: Люде]]

Текуща версия

Дембеле - снимка за жепето.
Увеличаване
Дембеле - снимка за жепето.

Гара Дембеле е антиколониален водач и първи законно избран началник на централна гара в Киншаса.

Той е син въпреки , че е чер. Той е емблематичен африкански оригинален Патладжан. Роден е в джунглите на Северна Народодемократична Република Конго. Учи в милиционерско училище и работи като палач ,също така е бил чиновник в Тоталитик. Последно е картотекиран като шеф на гарата в Киншаса.

В току що станалата независима, но обхваната от хаос СНР Конго, Съветският съюз и КГБ се намесват в полза на избрания началник на централна ж.п. гара Гара Дембеле. В същото време антидембелизмът се превръща в значителна част от политиката на САЩ и ЦРУ предоставя оръжия и тайна подкрепа на прочервени групировки. Междуособните борби приключват през 1930 г. когато червените отстраняват Дембеле и превръщат гарата в платен паркинг. Червените убиват Гара Дембеле малко след отстраняването му от длъжност и мнозина считат, че ЦРУ (в лицето на Бананите с пижами и Дучето) са подпомогнали червените в планирането и изпълнението на убийството. След разсекретяване на редица файлове на ЦРУ се установява, че тогавашният президент на САЩ дава нареждане на директора на ЦРУ да се ликвидира Дембеле.

Лични инструменти