Бил Гейтс

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 01:45, 21 дек 2020
Baten8 (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 02:01, 3 авг 2022
Hansen (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
"640 лева ще са достатъчни за всеки програмист." "640 лева ще са достатъчни за всеки програмист."
- - Гейтс+ - Гейтс при завербуването на [[програмисти]] за претакането на първата открадната версия на [[ДОС]] (да не се бърка с DDOS)
 + от стандартната за времето 13-цолова триъгълна твърда (от където и терминът "ХАРДуер") дискета
 + на 5,25-инчова квадратна мека дискета (откъдето пък произлиза терминът "софтуер" - означаващ "мек ми е").
-'''Бил Гейтс'''+'''Бил Гей(т)с'''
[[Картинка:bgatesandpie.gif|right|framed|Понякога обича да прекалява с яденето на пасти]] [[Картинка:bgatesandpie.gif|right|framed|Понякога обича да прекалява с яденето на пасти]]
-Леко русоляв тип, зализан и с очила - имидж тип "отличник". Особено опасен – страда от параноична маниакална депресия. Обсебен от ваксините, вирусите и пандемиите. Можете да го откриете на сбирките на Адвентистите от Седмия Ден, замаскирани под надписи "[[Майкрософт]]". Навсякъде казва, че е много богат и талантлив програмист, минути преди да бъде отведен от здравеняци с бели престилки или пребит от [[Луникс]] фен, случайно минаващ оттам. +Леко русоляв тип, зализан и с очила - имидж тип "отличник-[[зубър]]". Особено опасен – страда от параноична маниакална депресия. Обсебен от ваксините, вирусите и пандемиите. Можете да го откриете на сбирките на Адвентистите от Седмия Ден, замаскирани под надписи "[[Майкрософт]]" (фирма-параван, основана с пари на Дедо му и крадено хау-ту-ноу-като-ни'нам-как, зад името на която се крие двойният му конфликт на (сексуална) самообезценка от типа "хем тий Майкро, хем тий Софт").
-Страда също така и от остра форма на клептомания, задигнал интелектуални продукти от IBM, Sun , Netscape, [[Микропроцесорни Системи - гр. Правец]] и др. Основен разпространител на некадърно написани вируси в световната мрежа. Вирусите се откриват пределно лесно и даже от неквалифицирани потребители. Те се отличават с огромен обем заемана памет от порядъка на гигабайти, винаги са именовани с едно и също име, само разликата е цифрата след името (изключение прави [[вирусът XP]]) и предизвикват разрушения, неподозирани даже и от самият Бил Гейтс. При среща с него или негов наместник, не можете да се предпазите със стандартните методи: тамян, ругатни и др. Единствения начин за защита е амулет от пингвински нокът и бращолевене на несвързан код на ANSI C.+ 
 +Навсякъде казва, че е много богат и талантлив програмист (типична проява на Мегаломанска констелация - следствие от поне два биологични "конфликта на самообезценка", отразени в двете полукълба на церебралната медула, демек - подкòрието на главния мозък), минути преди да бъде отведен от здравеняци с бели престилки или пребит от [[Луникс]] фен, случайно минаващ оттам.
 + 
 +Страда също така и от остра форма на клептомания. Задигнал интелектуални продукти от IBM, [[Сън Майкросистемс|Sun]], Netscape, [[Микропроцесорни Системи - гр. Правец]] и други.
 + 
 +Основен разпространител на некадърно написани вируси в [[Импрнет|Световната Мрежа]]. Вирусите се откриват пределно лесно и даже от неквалифицирани потребители. Те се отличават с огромен обем заемана памет от порядъка на гигабайти, винаги са именовани с едно и също име, само разликата е цифрата след името (изключение прави [[вирусът XP]]) и предизвикват разрушения, неподозирани даже и от самият Бил Гейтс.
 + 
 +При среща с него или негов наместник, не можете да се предпазите със стандартните методи: тамян, ругатни и др. Единствения начин за защита е амулет от пингвински нокът и бръщолевене на несвързан код на ANSI C. По някои сведения помага и качествено [[крак|кракнат]] [[Линдолс|Уинд'доорс]], но се смята че така пристрастяването към продуктите Му все пак остава недоизлекувано, макар и в понижена форма, безконфликтно позволяваща множество псувни по отношение на Продукта и Създателя му.
 + 
 +Виден гей-кон'спиратор, предполагаем роднина и съмишленик на [[Уди Алън]].
==Произход== ==Произход==
Ред 13: Ред 24:
Мнозина изследователи твърдят, че '''Бил Гейтс''' е въплъщение на [[Дявол]]а и за доказателство показват как инсталационен диск на XP просвирен отзад-напред съдържа сатанински послания. Мнозина изследователи твърдят, че '''Бил Гейтс''' е въплъщение на [[Дявол]]а и за доказателство показват как инсталационен диск на XP просвирен отзад-напред съдържа сатанински послания.
- "Долна инсинуация!"+ "Долна инсинуация!",
заяви представител на [[Дявол|Злите сили]] пред вестник [[Практична Домакиня]] заяви представител на [[Дявол|Злите сили]] пред вестник [[Практична Домакиня]]
- "Клевета! Ние не сме чак толкова зли!"+ "Клевета! Ние не сме чак толкова зли!",
коментира адвокатът на [[Дявол]]а, Кевин Ломакс. коментира адвокатът на [[Дявол]]а, Кевин Ломакс.
- "Посланията в инсталацията на XP може да ви се струват зли, но ако просвирите диска отпред-назад e+ "Посланията в инсталацията на XP може да ви се струват зли, но ако просвирите диска
- още по-лошо, инсталира се [[Уиндолс]]!"+ отпред-назад e още по-лошо, инсталира се [[Уиндолс]]!",
- Заяви самия [[Дявол|Луцифер]] пред пожелала да остане анонимна контактьорка от [[Джебел]]+ заяви самият [[Дявол|Луцифер]] пред пожелала да остане анонимна контактьорка от [[Джебел]]
[[Категория:Люде]] [[Категория:Людоеди]] [[Категория:Люде]] [[Категория:Людоеди]]

Версия от 02:01, 3 авг 2022

"640 лева ще са достатъчни за всеки програмист."
  - Гейтс при завербуването на програмисти за претакането на първата открадната версия на ДОС (да не се бърка с DDOS) 
    от стандартната за времето 13-цолова триъгълна твърда (от където и терминът "ХАРДуер") дискета 
    на 5,25-инчова квадратна мека дискета (откъдето пък произлиза терминът "софтуер" - означаващ "мек ми е").

Бил Гей(т)с

Понякога обича да прекалява с яденето на пасти
Понякога обича да прекалява с яденето на пасти

Леко русоляв тип, зализан и с очила - имидж тип "отличник-зубър". Особено опасен – страда от параноична маниакална депресия. Обсебен от ваксините, вирусите и пандемиите. Можете да го откриете на сбирките на Адвентистите от Седмия Ден, замаскирани под надписи "Майкрософт" (фирма-параван, основана с пари на Дедо му и крадено хау-ту-ноу-като-ни'нам-как, зад името на която се крие двойният му конфликт на (сексуална) самообезценка от типа "хем тий Майкро, хем тий Софт").

Навсякъде казва, че е много богат и талантлив програмист (типична проява на Мегаломанска констелация - следствие от поне два биологични "конфликта на самообезценка", отразени в двете полукълба на церебралната медула, демек - подкòрието на главния мозък), минути преди да бъде отведен от здравеняци с бели престилки или пребит от Луникс фен, случайно минаващ оттам.

Страда също така и от остра форма на клептомания. Задигнал интелектуални продукти от IBM, Sun, Netscape, Микропроцесорни Системи - гр. Правец и други.

Основен разпространител на некадърно написани вируси в Световната Мрежа. Вирусите се откриват пределно лесно и даже от неквалифицирани потребители. Те се отличават с огромен обем заемана памет от порядъка на гигабайти, винаги са именовани с едно и също име, само разликата е цифрата след името (изключение прави вирусът XP) и предизвикват разрушения, неподозирани даже и от самият Бил Гейтс.

При среща с него или негов наместник, не можете да се предпазите със стандартните методи: тамян, ругатни и др. Единствения начин за защита е амулет от пингвински нокът и бръщолевене на несвързан код на ANSI C. По някои сведения помага и качествено кракнат Уинд'доорс, но се смята че така пристрастяването към продуктите Му все пак остава недоизлекувано, макар и в понижена форма, безконфликтно позволяваща множество псувни по отношение на Продукта и Създателя му.

Виден гей-кон'спиратор, предполагаем роднина и съмишленик на Уди Алън.

Произход

Мнозина изследователи твърдят, че Бил Гейтс е въплъщение на Дявола и за доказателство показват как инсталационен диск на XP просвирен отзад-напред съдържа сатанински послания.

"Долна инсинуация!",
заяви представител на Злите сили пред вестник Практична Домакиня
"Клевета! Ние не сме чак толкова зли!",
коментира адвокатът на Дявола, Кевин Ломакс.
"Посланията в инсталацията на XP може да ви се струват зли, но ако просвирите диска 
 отпред-назад e още по-лошо, инсталира се Уиндолс!",
  заяви самият Луцифер пред пожелала да остане анонимна контактьорка от Джебел
Лични инструменти