Беседа:Заявки за изтриване

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Нда, праведното възмущение от обидното отношение към Мики Маус беше само за пример. А иначе, Pavlovich, май си прав, можем да преживеем и без Мадурака. Ако все пак се затъжиш за него, обади се...

--Samael 09:07, 11 ное 2010 (EET)

Не знаех , че си демократ..... А като се определи цена за сайта не ме забравяй!!!

Pavlovich.

Съдържание

За да опазим сайта чист и полезен:

  • Препоръчително е да не създавате безполезни, еднодумни статии, като "Аз троля - Виж Аз съм трол", както и "Умен - обратното на Тъп".
  • Изтритите статии са възстановими!!! Ако от някого насилствено е изтръгната статия, да пише тук.
  • За да не ви бъдат изтрити стари и празни статии, напишете нещо в тях, или "не трийте".

-- Давитрòв

Да сме честни, "чист и полезен" в стиловата и контекстуална среда на "Всичко за 1 лев" ми звучи като не особено уместна шега. Мисля обаче, че настоящият коварен преврат и модераторско безчинство са дело не на Масоните, а на Мормоните! Засрамете се момчета, продадохте се заради обещанието за по 2-3 сгодни женици за всеки.

Кой барне шипковия мармалад дупце да му е яко! --Владо Попа


Благодаря за възможността да пиша свободно

Както и за модераторските права. По своя воля изтрих всичките си статии и ще помоля настоящите модератори и администратори да не ги възстановяват. Беше забавно, но вече не е. Деактивирах акаунта си. Оттеглям се доброволно от поста си и от сайта за неопределен период от време. Ще се видим в някой друг живот. -- Давитрòв

Странна птица си, Давитрòв... --Samael 10:06, 22 ное 2010 (EET)

Ойде коньо у реката --Eek 05:09, 23 ное 2010 (EET)

Какво става тука бе??

Човек да не мръдне за малко извън млечния път и хоп , я преврат ,я оставка, я убит................ Що му стана на Давида Петрова, що матрял майнал......катастрофа, катастрофа????????? Сами, Юдо, пак ли ти внасяш мегативизъм???Под всяка статия има един брояч, ограден от 2 златисти лентички. Той отчита посещенията на страниците. По-виден брояч няма. Ако искате по-могъщ, питайте големия шеф, защото аз нямам достъп до сорс кода на сайта. --Sashakiss 17:59, 1 дек 2010 (EET)


Точно така. Виждал съм го, но изчезна преди около 3-4 месеца. От където и да вляза, в която и да е страничка , долната част не се скива. В ляво долу се скива нещо половинчато като "The Web Page...". Малко е учудващо , че само аз се оплаквам при положение, че нямам членска карта за майстор зидар.............


Принт-скрийн-ни страницата... (Prt Scr бутона) и пости туха снимхата уа, па можи и рахъта си да снимаш да ти гледъм през интхърнета. Приемамъ онилани карти за храсплащанъ апа мойж да ни хпратиш и пхаари по плик.Щом ще се промени, променяй статията "Мангал".


Че какво й има на статията Всичко за 1 лев? Какви граждани, какъв град?


Саше, абе много странен феномен. В категории преди съществуваше "тримата тромпетисти", но не "тримата акордеонисти". Сега е обратно!!!!!!!!А???Конспирация ли тук съзирам?

"...що мат'рял майнал"

Направи'аме проблем и сеги идем да го решим като твòрим и трòвим наново. Типично по американски.

Кой Davidrov си таварищ??

Онзи ли?? Кожъ прайм с Лоренцо Салама и Африката, че ги барнъх малку....?


Народе, екскюзе преждевременното ми напускане. Имам си много солидна причина. Сега съм свободен и се наемам да възстановя с материал в пълен обем 100 нови статии.

Лични инструменти