Бай Ставри

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 13:08, 22 юни 2020
Gengen4ev (Беседа | приноси)
Ше ида да прая гражданската, после дописвам
← Go to previous diff
Версия от 13:10, 22 юни 2020
Gengen4ev (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 4: Ред 4:
-Бай Ставри беше пенсиониран дълбоеб, работил в отдела за [[депрограмиране]] на секретното ТКЗС в КочАли Ибрямово. След като сдаде накрая след 45 години стаж ключовете от мазето където работеше се прибра на село в ДивХуй Дядово и зачака пенсийка. Пощальона обаче беше един ологофрен, Тряпицин (същия от Белите нощи на пощальона Алексей Тряпицин, придурок) и му носеше пенсията в стотинки които му буташе с пикалото си през дупката-шпионка на кокошарника откъм дерето дето му беше пощенската кутия по адрес.+Бай Ставри беше пенсиониран дълбоеб*, работил в отдела за [[депрограмиране]] на секретното ТКЗС в КочАли Ибрямово. След като сдаде накрая след 45 години стаж ключовете от мазето където работеше се прибра на село в ДивХуй Дядово и зачака пенсийка. Пощальона обаче беше един ологофрен, Тряпицин (същия от Белите нощи на пощальона Алексей Тряпицин, придурок) и му носеше пенсията в стотинки които му буташе с пикалото си през дупката-шпионка на кокошарника откъм дерето дето му беше пощенската кутия по адрес.
 + 
 +---------------
 +* долбоёб, рус.
 +мн. ч. [dəɫbɐˈjɵbɨ]

Версия от 13:10, 22 юни 2020

БАЙ СТАВРИ или една история с неочакван край

(как бай ставри даде буркана с жълти стотинки на извънземните,които му искаха най-милото докато той четеше за ксения която бутала колата и ѝ се показало най-милото)


Бай Ставри беше пенсиониран дълбоеб*, работил в отдела за депрограмиране на секретното ТКЗС в КочАли Ибрямово. След като сдаде накрая след 45 години стаж ключовете от мазето където работеше се прибра на село в ДивХуй Дядово и зачака пенсийка. Пощальона обаче беше един ологофрен, Тряпицин (същия от Белите нощи на пощальона Алексей Тряпицин, придурок) и му носеше пенсията в стотинки които му буташе с пикалото си през дупката-шпионка на кокошарника откъм дерето дето му беше пощенската кутия по адрес.


  • долбоёб, рус.

мн. ч. [dəɫbɐˈjɵbɨ]

Лични инструменти