Бай Ставри

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 13:10, 22 юни 2020
Gengen4ev (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 13:30, 22 юни 2020
Gengen4ev (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
БАЙ СТАВРИ или една история с неочакван край БАЙ СТАВРИ или една история с неочакван край
-(как бай ставри даде буркана с жълти стотинки на извънземните,които му искаха най-милото докато той четеше за ксения която бутала колата и ѝ се показало най-милото)+(как бай ставри даде буркана с жълти стотинки на извънземните,които му искаха най-милото докато той четеше у весника ЧокЧок за Ксения която бутала колата и ѝ се показало най-милото)
-Бай Ставри беше пенсиониран дълбоеб*, работил в отдела за [[депрограмиране]] на секретното ТКЗС в КочАли Ибрямово. След като сдаде накрая след 45 години стаж ключовете от мазето където работеше се прибра на село в ДивХуй Дядово и зачака пенсийка. Пощальона обаче беше един ологофрен, Тряпицин (същия от Белите нощи на пощальона Алексей Тряпицин, придурок) и му носеше пенсията в стотинки които му буташе с пикалото си през дупката-шпионка на кокошарника откъм дерето дето му беше пощенската кутия по адрес.+Бай Ставри беше пенсиониран дълбоеб*, работил в отдела за [[депрограмиране]] на секретното ТКЗС в КочАли Ибрямово. След като сдаде накрая след 45 години стаж ключовете от мазето където работеше се прибра на село в ДивХуй Дядово и зачака пенсийка. Пощальона обаче беше един ологофрен, Тряпицин (същия от Белите нощи на пощальона Алексей Тряпицин, придурок) и му носеше пенсията в стотинки които му буташе с пикалото си през дупката-шпионка на кокошарника откъм дерето дето му беше пощенската кутия по адрес.
 + 
 +В крайна сметка Алексей си изпати защото петела го клъвна по хоята тъкмо като се забавляваше с дупката в кочинатa (или беше кокошарника... осра се и тая шътокуа, тва приказка на индиански според Пърсиг).
 + 
 + 
 +Веднъж вярно кацнаха и извънземни ама пред [[Мирослав - Перо|Перо]] в другото село наблизо- Паспалевец, да му кажат да спре да сади коноп че привлича милиционерчетата.
 + 
 +[[Картинка:Taxidermia cock lo cock.jpg|thumb|left]]
--------------- ---------------
* долбоёб, рус. * долбоёб, рус.
мн. ч. [dəɫbɐˈjɵbɨ] мн. ч. [dəɫbɐˈjɵbɨ]

Версия от 13:30, 22 юни 2020

БАЙ СТАВРИ или една история с неочакван край

(как бай ставри даде буркана с жълти стотинки на извънземните,които му искаха най-милото докато той четеше у весника ЧокЧок за Ксения която бутала колата и ѝ се показало най-милото)


Бай Ставри беше пенсиониран дълбоеб*, работил в отдела за депрограмиране на секретното ТКЗС в КочАли Ибрямово. След като сдаде накрая след 45 години стаж ключовете от мазето където работеше се прибра на село в ДивХуй Дядово и зачака пенсийка. Пощальона обаче беше един ологофрен, Тряпицин (същия от Белите нощи на пощальона Алексей Тряпицин, придурок) и му носеше пенсията в стотинки които му буташе с пикалото си през дупката-шпионка на кокошарника откъм дерето дето му беше пощенската кутия по адрес.

В крайна сметка Алексей си изпати защото петела го клъвна по хоята тъкмо като се забавляваше с дупката в кочинатa (или беше кокошарника... осра се и тая шътокуа, тва приказка на индиански според Пърсиг).


Веднъж вярно кацнаха и извънземни ама пред Перо в другото село наблизо- Паспалевец, да му кажат да спре да сади коноп че привлича милиционерчетата.

Увеличаване

  • долбоёб, рус.

мн. ч. [dəɫbɐˈjɵbɨ]

Лични инструменти