Бай Дончо

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Същност

Бай Дончо е единствен по рода си, нема друг като него, има друг. По призвание е готвач и собственик на къща за 5 мил. лева, но това не го прави сноб и не му пречи да буди непознати лица в 3:00 часа през нощта само защото са негови съквартиранти. Всеки който го познава е повече от човек, той става не-човек. Бай Дончо има навика да се бъзика/да не се бъзика.

Признаци за Бай Дончовщина(Бат Дончовщина)

1.Ако без да си пил, или ако си пил патрон мастика и често си противоречиш докато дискутираш с непознати лица интимни моменти или глупости които ги докарват до безумни пристъпи на смях.

2.Ако станеш преди петлите и започнеш да се биеш с гардероба в квартирата докато псуваш любимия ти футболен отбор без ясна причина.

3.Ако можеш да готвиш, но ядеш суха храна само щото така те кефи или просто мезиш заради мастиката.

Допълнителна информация

Бай/Бат(самият той не знае) Дончо се появява от нищото и така изчезва, но оставя у околните чувство за простотия и глупости. Всякакви спомени за него правят човешката личност тъпа с нагласата че само секса със същия пол е извратен. Негова снимка никога не е правена. За последно е забелязан в созополска квартира през лятото на 2011.


--Mlechko 16:29, 3 авг 2011 (EEST)

Лични инструменти