Джони

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Съдържание

Същност

Старовремска пещера, населявана от умствено изостанали продукти на хлорната киселина в Русе през 80-те. Тези индивиди са мултидисфункционални псевдорокери и метали, събрани от кол и въже, но най-вече пещерняци и млекари. Типично за тези кроманьонци е, че тяхната религия представлява фетишизма (култът към маргарина). Практикуват звероукротителство над крокозъбели и каркаляци.

Зараждане

Всичко започнало от един генетичен неуспех при опитите на Буцефал и Волтрон да заченат нов храм, чрез дъвчене на тухли четворки и прашинки от кукумявки. След провала, бавно и мъчително, както за околната флора и фауна, така и за самия град, започнал да се пръква този Джони свят. Зародила се пещера няколко етажа над земята. За щастие инцидентът останал изолиран от другите части на града, като изключим няколко разсейки (Rock Star Cafe, в което не сервират кафе и Legacy, което е многоетажна сграда под земята). Пещерняците сключили хаганат с млекарите около 69г. пр. Хр., като обещали да дават кадри за тяхната школа, в замяна на краве масло (евтин заместител на маргарина, който бил в дефицит поради злоупотреби). Млекарите въвели ред в неструктурираното общество на пещерняците, с цел да създадат специална порода нинджи, които да използват за завладяването на древния мегаполис Чуродейка и превземане на храма на буцефалската фъшкия, където се помещавала старовремска мандра с безкрайни източници. Опитите им да покорят пещерния манталитет се оказали затруднени, поради придобити венерически болести от крокозъбели-изнасилвачи. Все пак сделката си останала и дори някои висши членове на млекарите имат първобитен произход.

Пещерата от вътре
Увеличаване
Пещерата от вътре

Видове Хуманоиди

Има няколко вида пещерняци, които до ден днешен живият с налудничавата мисъл, че владеят града. Те са сформирали през 50-те години на I в.пр.н.е. племе под славното име Gay Division, състоящо се от 5 члена с различни и уникални мутации. Първият е световно безизвестен генерал, надарен с несериозност и непукизъм към племето. Животът му се състои в редовно пиене на алкохол с цел позиране и сляпата вяра, че прилича на американските/германските генерали. Въпреки, че не осъзнава, че това го проваля, той продължава все така усърдно да се напива като мърша и да си показва пред народа гласовите данни, еквивалентни на настъпани генитали на хлебарка. Вторият член на племето е леко затлъстял индивид, който все още не е наясно с това дали е достатъчно дооценен не само в пещерата от неговите сънародници ами и в града. За това той прилага специалната си способност да се вре навсякъде, където не му е работа и да се влюбва в хора, с които няма да извади късмет. Поне в пръстите е горе-долу добър. Обича да свири на клавиатура, открадната от тоалетната на пещерата.
прословутата клавиатура
Увеличаване
прословутата клавиатура
Третият пещерняк си служи с дълго триъгълно сечиво, което докосва с два пръстта, рядко три. Има невероятния скил, когато е почти до момента, в който би постигнал нещо невероятно и смислено в иначе варварския си живот, да се откаже и с това да нарани и околните, които така или иначе са невинни. Любимото му число е 4. Ето как стигаме до четвъртия член на племето, чийто прякор е "Миризливката". Това се дължи на факта, че има уникалния талант да пръска зловоние наляво и надясно отблъсквайки хората. Също така се носят слухове, че е в напреднал стадий на клептомания. По последни данни на радио "Активност" наскоро задигнал фар на колело. И идваме до най-напредналия в развитието си пещерняк спрямо другите. И типично като за всяко човешко същство, когато е постигнал нещо в живота си трябва да го навре в лицето на нищо подозиращите хомо сапиенс, които често посещават пещерата с археологически цели.
пещерняците заформят някакъв странен ритуал
Увеличаване
пещерняците заформят някакъв странен ритуал
Той е човек на крайностите. Не може просто по рождение да има руса коса. Той трябва да я изруси. Трябва да е хилав, за да може да покаже силата си, като индивид от мъжки пол. Също така той не спира да повтаря (на неговия си език, естествено), че е най-добрия в късането на две струни в интервал от 20 минути. Но е най-известен с това, че има верни приятели, сеирджии, които ходатайстват с висши агенти на ЦРУ да стане рекламно лице на маргарин.

Съвременна История

През 22 г.пр.н.е. Gay Divison сключва с AssPowder хаганат. И ето как през 20 г.пр.н.е. вече започва една мното силна пещерняшка експанзия с цел заливане на Русе с пошлост и деспотизъм. За щастие вождът на AssPowder, който е еквивалент на френската Жана Д'арк, още не е наясно с принадлежността си. Дали към пошлия Джони свят или към света, в който щем, не щем живеем. Читателите на тази статия, които са по-интелигентни и четат внимателно ще се досетят за гръцката митология за кутията на Пандора, от която като излезли всички мизерии и извращения и останала на дъното надеждата. За това има още време да разберем дали русенската Жана Д'арк ще се абстрахира от пошлостта и дали съвестта й ще се обади. Освен това тя превъзхожда своите съхаганатници с много силен и красив женствен глас на генерал.

Лични инструменти