Депозит

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Вече не са твои
Увеличаване
Вече не са твои

Пари, които повече няма да видите. Дар или жертва, в парична форма, принасяна по време на ритуал по нанасяне в апартамент. (виж също подливане на вода)

Депозитът е голям колкото месечния наем и се внася веднъж, с обещанието да бъде възстановен на наемателя след неговото изнасяне.

Това, обаче, са спекулации. При физическа повреда в апартамента или морални щети нанесени на хазяина, той най-накрая се чувства достатъчно уверен и омнипотентен да си признае че притежава парите ви и ще ги използва за продуктивни цели (виж коледни подаръци).


Фантазии

Множество фантазии са свързани с това как да бъде избегнат бъдещия депозит, а още по-лошо процент даван на агенция. Както е известно тези две давания на загубени пари не могат да се избегнат, освен ако не сте истински еврей

Една от тези фантазии, гласи следното:

За да се избегнат подобни анални стенания, психолог професор доцент Огнянов препоръчва The Trust Transfer.

При него, месечният наем се плаща и 2 седмици по-късно се влага "депозитът", който, при успешно спечелване на доверието на хазяина, да бъде transfer-нат (прехвърлен) като наем за следващия месец. Това, разбира се, трябва да се удостовери в договор. Деfuckто, така се удовлетворяват желанията на двете страни и доверието се подсилва. Депозитът е платен и при хармонични отношения наемателят не губи парите си и има сигурен покрив за следващия месец.

Лични инструменти