ГЕРБ

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

 Те са Големи
 Те ще Емигрират
 Те са Разграбили
 Кое? България!

Те са...

 ГЕРБ!!! №15 в интегралната бюлетина в избори 2013. Имаме воля (да крадем)!
Съдържание

Кои са те?

Наемен елеторат на ГЕРБ в следизборната икиндия
Увеличаване
Наемен елеторат на ГЕРБ в следизборната икиндия

Това е мафиотска организация, създадена под неформалното водачество на бат Бойко и очевидната намеса на илюминатите, тамплиерите, евреите и Дявола. Подозира се и участие на Църквата.

Еврейската следа в ГЕРБ

Тя се заключава в присъствието на Шимон Седянков в кабинета им, като последният постоянно смята сметките с развалена елка, която обаче винаги така сбърква резултата, че Седянков да е на плюс. В резултат на това бюджета на МВР бива надут до безбожно големи размери, съизмерими с БВП на Китай, което доставя радост на Цветан Цветанов до такава степен, че в пристъп на творческа радост патентова цецомобила. В същото време контрабандата вкарва свежи джобни за висшата номенклатура на ЦК на ГЕРБ, което спомага България да се превърне в основен вносител на ментета и безакцизни цигари, пиячки и на наркотици в Европа.

Масонската следа в ГЕРБ

Представена е в лицето на Цветан Цветанов, който успява да изобрети патрашките с цел да се създават СРСта с висок тираж на разпространение за широката общественост.

Съмненията за участие на Църквата в създаването на ГЕРБ

Подозренията се подкрепят от водосвета за успешно управление на ГЕРБ след клетвата им в Парламента през 2009, както и от тази статия:

бат Бойко иска вероучение в училищата (http://www.dnes.bg/stranata/2011/06/25/borisov-iska-verouchenie-v-uchilishte.122328)

Лични инструменти