Troll Dragonfire-bg

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Revision as of 13:20, 24 фев 2012; view current revision
←Older revision | Newer revision→
Съдържание

Странични ефекти от игра в ДФСървър за УоУ, известен с многото си професионалисти, улигофрени, конфератори и умопомрачени циклотрони.

От сутрин до вечер над въпросният измислен, нереален и полуработещ сървър, се потят група ГМ (по-известни като "ебати педерасите" или "нахални копелета, които ме банват, когато хаквам"). Сървърът опитва да съчетае приятния геймплей на близардската игра с така наречения "ебахти лага", за жалост доста успешно. Главният админ, по известен с артистичния си псевдоним АДМИН от девет (9) лета се опитва да намери баланса, които ще доведе до по-розово бъдеще за въпросното събрание на циклотрони и други играчи, но за жалост бива често възпрепятстван поради една почти излечима, скоро открита болест, наречена с гръмкото име адски мързел. Симптоми на болестта са нереална некомпетентност,липса на желание за живот и естествено, отсъстващи основни граматически познания по родния език. Групата му нескопосани помощници, а именно "ебахти педерасите", за сметка на това са доста интересни хора, които в никакъв случай не бих псувал днес, имат за задача да изпълняват следните функции в сървъра:

1. Смяна на клас - Дайте 42 лева и петдесет стотинки, за да видите как гигантският ви нарисуван войн ще се превърне в умел ловец. Безплатно за познати и приатели.

2. Смяна на раса - Дайте 43 лева и шестдесет стотинки, за да видите как гигантският ви нарисуван скелет ще се превърне в брилянтен нарисуван хомосексуален мъж, умеещ да борави с всякакви оръжия. Безплатно за познати и приатели.

3. Дебъг - викнете "ебахти педераса", ако случайно сте се заклещили под лявата стълба на местната кръчма. Най-често той ще дойде до 4 дена, освен ако не сте познати или приятели. (бел.ред. - Сървърът е нещо като микрообщество, известно с многото си сходства с ромско такова. Деветдесет процента от циклотроните са познати на "ебахти педерасите", което прави играта една идея по-приятна, тъй като е по-лесно да викнеш твоят "педерас", отколкото да се мъчиш да победиш друг циклотрон в битка)

ПЕВЕИ и ПЕВЕПЕ.

-PVE-

ПЕВЕИто(битка с нарисувани програмирани хора, нечовеци, магесници и перничани) в сървъра е на невероятно ниво. С дни всеки един от играчите се подготвя за битка с най-тегавите шефчета, мечоци и сандокани. За да сте способни да убиете един от най-страшните перничани например, Илидан (духът на бивш собственик на Голф 3ка), ви е нужна тежка подготовка от 48 секунди (стол-врата-хол-врата-кухня-хладилник-врата-хол-врата-стол). Битката с неумолимия откаченяк протича по следния начин:

1.

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.

1.1.

1.

/s need kaskata plz pass

..

/y pEDERASI MAIKA VI SHE EBA KASKATA BESHE ZA MENE NE ME LI CHETETe be droba vi izqdoh ne znaete s koi si iamte rabota poznavam admin


Някои от новите босове, обаче, са доста по-тежко предизвикателство. За тях са нужни доста повече умения, както и още един бутон. Две.

За непознатите, интересен факт е, че както и в Dragonfire-BG, така и в оновагадноплатеномястосистинскиУОУ(Blizz Original Servers), убитите перничани и магесници често изпускат интересни предмети при внезапна смърт. Нерядко, ровичкайки се из трупа на току-що убито от вас прасе, вие ще се натъкнете на пълна чаша с топло мляко, а опитвайки да ограбите току-що заколен рицар с изненада откривате полуизяден банан, който излекува раните ви за по-малко от минута. Фактът, че жаби, коне-вихрогони и птици намират за доста приятна консумацията на мечове, щитове и копия също не бива да ви изненадва, тъй като светът на бойнотоумение е доста по-реален от доста други подобни. И все пак, най-важното е, че важните за вас лилави мечове и наглавници падат от шестметрови пеликани, водни коне и естествено гореспоменатите перничани.

В ПЕВЕИ света на ДИЕФ се подвизават няколко вида играчи, измежду които като най-големи групи се открояват забозилите уоуерченца, нинджите и Бъдещите Топ Циклотрони.

Дефиниция за забозило уоуърченце:

-тежка форма на уоуър, чиято главна цел в живота е да убие най-големите нарисувани перничани и стрелящи луноходи за дадения момент. Животът си забозилите уоуърченца посветяват на изучаване небачкащите магии на нарисуваните перничани и възклицания отностно предметите, които въпросните луноходи носят в коремите си. Рейд за тях е събитие, по-важно от Коледа (всъщност, на Коледа те са на Рейд), а да си рейд лидър означава да си шеф на всичко. Лилавото е любимият им цвят и са итемосексуални (да се разбира – сънуват мечове, мастурбират на енчанти и имат за десктоп снимка на набъфен уориър с ТЕШЕСТ).

Дефиниция за Бъдещ Топ Циклотрон:

-също като всички други уоуъри, това е тежка форма на уоуър. Замечтан по успехите на сегашните Топ Циклотрони, Бъдещия Топ Циклотрон опитва да замаже липсата на умения с клавиатура и мишка, убивайки луноходи и перничани, като така си набавя по-бързо светещи итеми и се доближава до желаната цел – да стане Топ циклотрон. Бъдещите Топ Циклотрони са много надъхани, мразят рейд лидърите и нинджите. Има регистрирани 4 смъртни случая след сблъсък между Бъдещ Топ Циклотрон и нинджа в реалният живот, логиката е проста, нинджите забавят Бъдещите Топ Циклотрони в пътя към главната и цел – да станат известни ПЕВЕПЕ машингяси.

Дефиниция за нинджа:

-утайката на уоу обществото са нинджите. Това са отделна раса хора, обикновено живеещи в тъмни мазета и подземия. Хранят се с варена царевица, конци и пирони, което обяснява и средната височина от 1.20 при расата им. Главната цел на съществуването на нинждите е да нинджят. Отказвам да обясня какво е това, останете в неведение, роби.

Дефиниция за Скамери:

-тъкмо когато си мислите, няма начин да има нещо под нинджите ето тук се появяват скамерите.Това са така наречените "далавераджии","нуждаещи се от СМС-и" прота.Нивото им варира от Топ Циклотрон чак до долната Нинджа.Интересното за тези хора е , че те са готови да ви предложат фалшиви оферти за следните: Акаунти,Злато,Предмети,Рейтинг,Летни вили в Белоградчик.За повечето от вас които ви се струва че правят уникалната далавера дълбоко се лъжете.Те гордо ще ви лишат от последните 4.80 които имате в телефона за да могат да пръснат малко точици в СМС магазина и да продължат играта си,игнорирайки че в реалният живот са мицели.Най добрата част е че след като ви измамят и се почуствате тъпо че майка ви ще ви се кара за сметката на оператора, вие не ще получите помощ от ГМ-та,Админи и прочие. Затова бъдете предупредени - всеки който желае СМСи в играта е склонен да ви излъже и да умре от девственост след като навърши 30 години.

-PVP-

ПЕВЕПЕто (битка с нарисувани хора, нечовеци и перничани, управлявани от самите тях) в сървъра умря преди година (главна причина за което се явява отказването на Crucialpower от УоУ), но това не пречи на вечните циклотрони и новите ботляци да продължават да съсичат виртуалните си глави дваесеичетириседем и до ден днешен. Главни фигури в ПЕВЕПЕто обикновено са „най-набъгилите на мах”, които за кратко ще наричаме НАМАХ. НАМАХ са определен клас герои, които след пач/ъпдейт/експанжън вземат нечестно преимущество над другите класове, поради бъг в някоя от магиите/способностите/уменията им. НАМАХ през времето са били почти всички класове, като в момента на писането на статията НАМАХ представляват паладините и уарлоците. Топ циклотроните (да се чете най-зациклилите НАМАХове) в сървъра имат склонноста да притежават негърски патки, три скелидки чесън и по една автономна република (на три морета).

Дефиниция за Топ Циклотрон : -тежка форма на уоуър с над 500 скайп абоната и под 12 излизания от дома-крепост за тристашеесеипет дена. Яде всичко, защото хладилникът е далеч, пикае в чаша и обича тежка депресираща музика (Фифти Цент, Спайс Гърлс, Бритни Спиърс). Горд е с наизустяването на фразата, с която е станал известен идолът му Лийрой Дженкинс (за непознатите, фразата е „Лииройййййййй Дженкиииииииинс”), а като малък е искал да стане космонафт. Явно не е успял, но затова пък е обикалял Награнд с нарисувана летяща полуптица, трепейки полусмърфове и е видял синьо-бежавата планета в нарисувания космос.

Освен Топ циклотрони, в ПЕВЕПЕ ДИЕФ УОУ обществото има и нуберанги (от гръцката дума бумеранг (ти го меташ, то се връща), нуберанг (ти го биеш, то се връща)). Тези играчи успяват в едно единствено нещо - да не успяват.

Дефиниция за нуберанг:

-тежка форма на уоуър с над 495 скайп абоната и под 14 излизания от дома-крепост за тристашеесеидевет дена. Яде хартия, но не и плат. Обича слънцето, но не когато няма облаци. Слуша радио, гледа турски серияли във вебогз и знае кой номер обувки носят Топ циклотроните в сървъра му. Има проблемен характер, но баща му има повече пари, отколкото бащата на средностатистическия топ циклотрон, затова успява да набави предметите за героя си чрез иначетолковаобичания ЕСЕМЕС магазин.

ДИЕФ УОУ обществото е пълно с Бъдещи Топ Циклотрони, нинджи, зациклили уоуърченца, Топ циклотрони и нуберанги, но това не бива да ви заблуждава. Всеки от тях, също като Марк Твен(и Марки е уоуърче, знае се) е спирал уоуа хиляди пъти и фактът, че има поне Д-В-Е гаджета не бива да ви очудва. Повечето уоуъри са с визия на холивудски актьор, редовно спортуват и могат да ви заколят с поглед. Половината от тях, макар и дванаесе годишни, са успешни бизнесмени или световноизвестни музиканти. Другата половина са световноизвестни бизнесмени или успешни музиканти. До ден днешен се спори дали ДФ обществото е извънземна цивилизация или руски опит за създаване на супервойници. Каквото и да е, обаче, едно е ясно, ДИЕФ Е СИЛА, ЯРОСТ и МЪДРОСТ, така че Д-Ж-О-Й-Н Н-А-У. Не.

Про-1337 начин да станете известен в DF

I.Форумът

 • Задължително правило е да пишете в разделите , касаещи PVP/PVЕ/Bugs.
 • Отначало е препоръчително ползването на речник, за да не ви разпознаят какъв идиот сте всъщност.
 • Ако във форума селянията, флуда и латиницата не се санкционират строго - пишете на латиница.
 • Най-важното условие е да се наврете в група , където потребителите са по-тъпи от вас (телета),

така ще придобиете самочувствие и увереност във постовете си.


II.Профилът

 • Изберете си име , подобаващо на ПРО, което да подсказва , че не сте кой да е и че ВИЕ сте човека.

(задължително трябва да е клиширано и да съдържа LOL накрая) Примери:

Shadowkillerlol, IpwnUlolz,Sh0Wme7h3MonEylol,Da_Eba_taa_kriva_niva_lol,BannedWoW (?)

 • Random аватарите във форума са забранени , но пък има Галерия.

От нея си изберете аватар на Male Undead Rogue (нищо че сте Retribution Paladin), това показва , че сте скилнат и че разбирате играта повече от всички други във форума.(дори и от екипа на Blizzard).

 • Бонус точки ако с първите си коментари привлечете погледа на Модератор/Админ.
 • Бъдете пич, обединявайте хора под вашите идеи и покажете на другите защо ВИЕ сте прав, а те не.
 • В подписа ЗАДЪЛЖИТЕЛНО сложете снимка на героя ви със бъфове НАМАХ или снимка на голямо количество

ДИМЕЙДЖ направен за под 2.5сек.

III.Постовете

 • Отново повтаряме - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ползвайте правописен речник и граматика, за да не видят колко сте тъп.
 • НИКОГА не задавайте въпроси.Издебнете отговора на някой по-компетентен от вас и го кажете с ваши думи.
 • Непрекъснато досаждайте на Админите/Модераторите със наболелите проблеми на сървъра.
 • НИКОГА не оставяйте някой да накърни достойнството Ви.Вие носите Furious/Relentless гладиатор gear и НИКОЙ няма право да е над Вас и да знае повече от Вас.И освен това сте имали Арена тийм с 2к+ рейтинг.
 • Мазнете се на всеки потребител, който се съгласява с Вас (само и само да трупа постове).Така ще

увеличите телетата в групата и Вашият глас във форума ще тежи почти толкова, колкото този на Algammon.

 • Здраво целувайте задниците на всички, които са Админи/Модове или на тези, които имат връзка с тях.

Когато тях ги няма - целувайте задници порсто за практика.

 • А когато някой от тези, чиито задници целувахте до преди 10 мин. се скара с някой от екипа, не пропускайте да отбележите колко гадно ви е било и как псуването и бановете не решават проблемите на сървъра.


IV.Уважението

 • Когато се налага , винаги уважавайте написаното от човека отсреща.Като му дойде времето ще го смачкате като мастия , защото сте ИЗВЕСТЕН И ХОРАТА ВИ ЗНАЯТ.
 • Ако някой не ви харесва, не му обръщайте внимание, а тихичко настройте дургите потребители срещу него.Така никой няма да се съгласява с него и няма да иска да е в Арена тиийм с него.С други думи - животът му е на 99,9% свършил.
 • Мазнете се на всички потребители, без значение, дали ги харесвате или не.Като станете известен ще си отмъстите.
 • Когато баш админа на сървъра напише нещо ВЕДНАГА се съгласете с него и кажете, че според Вас съвръра върви напред и нагоре.


V.Славата

 • Когато на всички потребители им стане ясно, че сте пич и сте свестен форумер ще почнат да ви уважават и да ви инвайтват в Примейдовете си ingame.
 • Първата ви работа, след 1 минута тежки колебания е да унижите всички, които:
 • а) Не харесвате Вие.
 • б) Не харесват Вас.
 • в) Не слушат Азис.
 • г) Имат собствено мнение.
 • Започнете да използвате тежката форма на ирония (сарказъм).Вие сте известен и можете всичко.Вие сте голям колкото Балкана, нищо , че ви е малък като бобче.
 • Флеймвайте всяка тема и унижавайте този , който я е пуснал.
 • Ако започнат да ви репортват постовете се оправдайте на админа със тежкия живот , който сте имал в сиропиталището и с етническата вражда между българи, роми и турци.Кажете също така, че учителите са ви били като малък и че света е лошо място.Не пропускайте да обвините и този, който ви репортва, че избива комплекси и няма социален живот.
 • Когато имате тежък ден, изкарайте си го на някой, който има арена тийм с нисък рейтинг с оправданието, че "не става".
 • Когато просто ви е кофти , си го изкарайте на някой с голям арена рейтинг и го обвинете че е алтвал цяла вечер.
 • Унижавайте хора просто за практика - не трябва да има мислещи с мнение, различно от Вашето.


VI.Краят

 • Когато ви писне от всички потребители на форума наспувайте всичко живо, което пише и констатирайте, че този форум вече не е на вашето ниво.Разкритикувайте екипа и унижете всеки, който ви е постнал в темата.


Речник

 • -"LF pro healer i tank za VH heroic I OS NO LAMERS DND" - трябват ми хора.
 • -"AKO NE SUM NA 1VO MQSTO TOQ SEZON 6E TE NAMERQ I 6E TE ZAKOLQ WE KELEME" - Ако не получа титла

"Гладиатор" накрая на сезона, ще си имаме проблеми.

 • -"Toq pa cqla ve4er mi altval i dneska mnogo mu znae ustata,laino." - Лъжеш.
 • -"MIAKAMU 6E EBA NA TOQ PEDERAS WE KOPELEEEE LELELELEL" - Този току-що ми нинджи предмета.
 • -"ela pred Orgrimmar da te vidq kolko si silen we" - Да разрешим спора като мъже.
 • -"Ne sum bil v raid s po-golemi oligofreni ot teq v momenta zakleam se!" - Групата ми е слаба.
 • -"Koga uspq da vzeme6 teq predmeti we pederas" - Как може да имаш по-добри предмети от моите.
 • -"Maikati da eba ne6tastnik grozen" - Тази игра не я разбираш.
 • -"Kuv si ti we pederas , maikati da eba" - На мене ли ще говориш?!
 • -"Da mu eba maikata na toq GM we" - Гм-то не си върши работата.
 • -"Bqgai ot tuka we da ti eba maikata" - Не ме занимавай с глупости.
 • -"Are dai pak be da ti eba maikata" - Първият път изкара голям късмет.
 • -"Bugav pederas umri ve da ti eba maikata" - спри да ми разваляш арена рейтинга.
 • -"Breh da mu eba maikata" - Стига бе?!
 • -"toq si e ebal maikata" - Този е много силен.
 • -"eee ti mi eba maikata" - Победи ме.
 • -"ei sq ti ebah maikata" - Ще те бия.
 • -"GМ AIDE BE DA MU EBA MAIKATA" - чакам за смяна или предмет от SMS shopa.
 • -"Kato mine6 1k rate togava 6e mi govori6 , tapak" - Не си ми на нивото, за да ми държиш сметка.
 • -"Kakvo si se razreval ve drislio ?! Az kogato sum nosel full Brutal Gladiator ti si obikalql

Barrens da trepe6 praseta , idiot." - Имам повече опит от теб в играта, слушай какво ти говоря.

 • -"Ei kele6 6e te namerq i 6e ti s4upq glavata qsno li ti e?" - По-голям съм от теб.
 • -"For the Horde/Alliance , Hordata/Aliansa sa tupi drisliovci" - Ние сме най-добрите.
 • -"Need help za 3 questa v Un'Goro Crater are we nikoi li nqma basi tapacite" - Трябва ми помощ.
 • -"XAHAXHAHXAHXAXAHXHAHXAXHAXHAHXHAXHAHXHAXHAHXAHXAHXAHX" - Смешен си.
 • -"{skull} LF SkiLLed warr za 2vs2 6k gs+++ NO noobs Only skilled {skull} az sym hpala 6001GS!!" - Търся си добър партньор за арени.
 • -"off kak mi lagiiii" - Не мога да повярвам, че ме победи.

DF-BG Форум - Помощ и ориентация

Форумът на DragonFire-BG е най-популярното място в сървъра, по-популярно даже и от самият него. Освен ако нямате наистина много, много, много, много, много сериозен проблем по-добре не се логвйате вътре.Не сте добре дошъл, никой не ви обича, нямате 80ка с "full Wrath", не сте известен в сървъра и за капак на всичко сте шибан кретен, н00б, и сте жител на планетата Земя поради чист късмет(понеже сте адски тъп, некадърен олигофрен и педераст).Националният спорт тук се нарича "замерване с лайна 24/7" и се практикува от 99% от населението на форума.Втората, по важност, активност е "търкане на пишоци", без този фактор форумът би стоял празен, скучен, сив, безличен и посещаван само от нормални потребители( Да пази Господ, Амин).Иначе казано, ако някой, някога, се помъчи да сравни тази част от интернет пространството със нещо от реалният свят, може да бъде сигурен, че е обречен на пълен провал.Такава дума още не е измислена в който и да било език в света. И все пак, ако имате огромното желание ви да видите за какво, аджеба, става въпрос, то тази статия ще ви послужи като ориентировъчен guide за това, какво точно представлява форума, както и ще ви даде подробна информация за съществата, които го обитават.

Форум

В частта със информацията за форума, ще обърнем внимание само на определени раздели от него, тъй като останалите са почти необитаеми(понеже нормалните юзъри нямат право да пишат в тях и не могат да повръщат диария всекидневно там).

Раздел "Предложения"

 • По принцип предназначен за съвети и идеи към сървъра, а де факто или стои празен, или 1-та страница е залята с уникално малоумни предложения и самопрепоръки от папагали, които искат да стават ДжиЕми (ГМ) или модератори, понеже вече имат над 1 година стаж във сървъра.Темите там са предимно писани от "професори" и "прота", които знаят и разбират страшно много, и имат социален живот.Ако не сте на тяхното ниво, по-добре не пишете изобщо нито в раздела, нито в темите в него.Всяко ваше предложение ще бъде омаловажено и отхвърлено, ще бъдете обвинен, и анатемосан заради потока на идиотизъм, излизащ изпод кривите ви пръсти, които полазвате да щракате на скапаната ви клавиатура и да пишете тъпите си, и загубени предложения.Изобщо не си правете труда да се мъчите да обяснявате и да се защитавате, няма смисъл, върху Вас вече е залепен етикет, носещ звучни и колоритни думи като "задник/манаф/гей/чеп/тъпак/идиот" (зависи на каква вълна са обществото). Колкото по-далеч - толкова по-добре.Не ви интересува какво се пише там, има достатъчно философи и турбо маниаци, които да пишат вместо вас.


Раздел "Questions"

 • Ако някой раздел трябва да получи награда за цялостен принос към тоталната простотия, която е погълнала форума, този печели със РАЗЛИКА.Тук преобладаващите теми, коя от коя по-тъпи, АБСОЛЮТНО ВИНАГИ са свързани с откраднати акаунти, измами с СМС-и, измами при размяна на акаунти, проблеми с е-mail-и и изобщо всякакъв вид разправии и тарикатщина.По-интересното обаче е, че в почти 90% от случаите, главният виновник за станалото се оказва не кой да е, а самият потърпевш, защото си е дал паролата на 12 годишният си приятел, който са го излъгали, че като прати 10 СМС-а ще стане баш админа на съвъра.Интелигентността просто СТРУИ от този под-форум, да се чуди човек как все още не е излъчен някой гений от редиците на вечно онеправданите и излъгани.Процентът на рев и оплаквания в този раздел е достигнал колосални размери, което класира "Въпроси" на 1-во място измежду другите му под-комшии, като специалната награда е "Монопол", което ще рече, че във почти всеки друг раздел има специална тема, където преебаните и изпързаляни дечковци могат да пуснат някоя друга сълза и да заплашат със публично самоубийство, ако желанието им не бъде изпълнено.

След като прочетете една част от темите тук, непременно ще стигнете до заключението, че майката Природа наистина има доста голямо чувство за хумор.


Раздел "General"

 • Предимно залят от оплаквания и WTF теми, генералният раздел е известен със това, че ВИНАГИ има flame wars във него.Един божи ден не минава, без някой да се изсере във тази част от форума.От край време се носят слухове и легенди, че потребителите тук тайно се състезават кой ще пусне по-олигофренска тема.Разбира се, това състезание е от специалният вид "без финал" така че да може винаги да има материал.Якото е, че повечето теми не се санкционират, тъй като са умело прикрити зад мотото на под-форума "Теми, свързани със World of Warcraft", което дава възможност на всеки индивид с IQ над 2 да пише каквото иска, стига да не е на латиница и да е под формата на въпрос.Редовна практика, също така, е постването на клипчета от сървърите на Близард, където някой от а-социалната редколегия експлойтва системата на играта.Главната цел на всичко това е да си изкарат предварителни оправдания за предстоящите им банове, като основният мотив е: "И В БЛИЗЗАРД ГО ПРАВЯТ АМА НЕ ГИ НАКАЗВАТ ТАМ НАЛИ???????????????????????????????" (задължително с Caps Lock,минимална (ако може никаква) пунктуация и поне 40-50 въпросителни и удивителни знака, иначе може да не ви вземат на сериозно), логиката е пълна.

Няма кои знае колко да се каже за този раздел, макар, че е един от най-големите и коментирани, споменаваме го от уважение.

Раздел "Off-Topic"

 • Ако все още не сте убеден, че теорията на Чарлз Дарвин за човешката еволюция не е сигурна, горещо препоръчваме да се разровите из този раздел.Почти сме убедени, че ще се се запитате повторно, след като видите каква повърня се излива на това място.

Обитаван предимно от fail wannabe "тролове", доценти по математика, завършили с 6.00 българска фиология професори, клавиатурни каратисти, интернет биячи, и неуморими секс машини, Офтопика е еманацията на простотията и кретенизма, владеещи поколението между 14-18 години. Тук всеки знае и разбира абсолютно всичко за абсолютно всичко.Ако имате въпроси от каквото и да е естество, тук ще ви отговорят най-успелите и интелигентни граждани на Р.България, без дори да търсят в Гугъл. Друга много характерна черта за този раздел е масовият хейт, който, буквално, може да помиришете през монитора си.Който и да е, каквото и да е направил, каквото и да е постигнал, тук бива обезличен за милисекунди.Ничии постижения не са по-големи от Level 80 Paladin с full Wrathful и 2.3k рейтинг на 3в3 бракета в пиратски сървър. Ако недай си боже бъдете хванат, че не разбирате от нещо или подкрепяте идеи, различни от тези на мнозинството, препоръчваме веднага да си изтриете акаунта от форума, да пратите СМС за смяна на името на героят ви и да си смените интернет доставчика, защото в противен случай ще бъдете преследван и малтретиран от кибер нинджите на ДФ, които се водят и спец. отряда за спешни ситуации. Не се правете на голяма работа и не го раздавайте пич, този под-форум е пълен със страшно много хакери на стероиди и ебачи S-класа (НА 18 ГОДИНИ, 18 !!!! Майката си е*ало), които не прощават.Намерят ли ви - жална ви майка, бягайте за живота си и продавайте къщата. Резюмирано: ОФТОПИКА Е СЕРИОЗНЕН БИЗНЕС И МЯСТО ЗА ТЪМНИ СМС ДАЛАВЕРИ МЕЖДУ 14 ГОДИШНИ ГАНГСТЕРИ ОТ ОКОЛНИТЕ СЕЛА НА СОФИЯ.

Потребители и интелигенция

В тази част ще ви запознаем с различните видове добитък, които пасът трева и мучат във форума.Ще се запознаем със ЦЕЛИ 3 групи, което само по себе си говори за разнообразието и колорита от животни. На тези, които не спадат в някоя от по-долу изброените групи (нормалните) няма да им обръщаме внимание, те не заслужават, губи се мастило.


Wannabe Fail Troll

 • Ако случайно сте намерили някаква що-годе сносна и интересна тема за четене, но случайно попаднете на пост, който няма нищо общо със цялата идея на нещата не се смущавайте - това е "трол".

Понятието "трол" в ДФ е почти толкова размито, колкото всички дела срещи братя Галеви. Никой тук си няма и две идеи какво значи думата, но смело заявява, че е супер трол, понеже е отварял сайтове като 4chan и funnyjunk, и е гледал картинки там. Ако все още не можете да разберете за какво иде реч, обяснете си нещата така: Тролове в ДФ няма, понеже интелектуалният капацитет на по-голямата част от цялата паплач във форума граничи с 0-та, че и под нея, за да разбере същинското значение и идея на думата.Според тях, писането на напълно несвързани изречения е тролене (както и уж провокативните постове, от които никога не става ясно за кого са написани). Не им обръщайте внимание, тези хора отдавна са се примирили със съдбата си да бъдат чистачи на градски тоалетни или клошари.

Националисти

 • Всеки форум може да се похвали със такива индивиди, те просто са навсякъде.

Националистът слага 1 куп картинки на инициативи в подписа си, поства видео материали по националните празници и пее Химна на България само на 3-ти март и Нова Година.През останалото време се оплаква постоянно от тъпата държава и тъпото правителство, като умът му просто не побира как може точно той да не е избран да представлява народа в парламента.Друга активна дейност, която извършва, е да псува и обижда хора от друг етнос, като обяснява колко са неграмотни, дърпат държавата назад и не могат да пишат на български език... и всичко това на латиница( и с CAPS LOCK).Във Драгонфайър тази тема е много деликатна, понеже 13 годшините биячи с черен колан по карате много бързо се обиждат и скачат на калвиатурна война със този, който е имал наглостта и безочието да има мнение. Българският дух в този вид хора е в абсолютен превес и никой няма право да им държи сметка за каквото и да е.Желателно е да не се мъчите да спорте с тях, ако не искате да получите стигмата на анти-българин и национален предател,а всички знаем, че това е едно от най-неприятните и лоши неща, които могат да ти се случат във компютърна игра... особено в ДФ.

РЖ Маниаци

 • В тази графа спадат и ДФ фитнес маниаците, които ще ви счупят от бой само със една ръка, кърпа на очите и един крак, завързан за ограда.

РЖ Маниаците или иначе казано - Пичовете със висок социален статус, ги има за да служат за индикатор на другите, за да направят сметка за себе си - дали са толкова социални колкото тях. Различават се от всички други със това, че ебът поне по 4 пъти на ден (със 5 различни представителя от женския пол), карат ХАМЪР, ГОЛФ И ОПЕЛ, бащите им имат собствен бизнес и държат поне половин град,нямат WoW на компютъра си и постоянно качват снимки със сестрите си или някоя магистрална фея, на която са дали пари да се снимка с него, хем да докажат, че имат приятелка, хем да не го изядът другите батковци във форума.Единственото изречение, което знаят и с което се защитават е "Айде лолърченце отивай да гриндиш ИЦЦ не ми се обяснявай ;)"(забележете завидните им познания и спомени по играта, върепки факта, че са я ънинсталирали минимум преди 2 години). Ироничното тук обаче е, че въпросните про-РЖ машини почти по цял ден стоят във форума и обясняват на другите колко са социални и как НЯМАТ WoW НА КОМПЮТЪРА СИ, И КАК СА СИ ИЗТРИЛИ ХЕРОТО, ПЪЛНО С ЕПИЦИ. Това невъображаемо геройство на тези бъдещи бизнес мутри със социален живот, им дава изключително много РЖ точки пред останалите отрепки във форума, които не знаят нищо друго освен да "бозят пред компа". Друг много успешен метод да разпознаете една толкова социална личност са постоянните му постове за успешният му, несъществуващ сексуален живот или за това как забива въображаеми мадами по селските дискотеки всяка вечер. Тези хора са над всичко и всички, а вие можете да го духате, защото сте на светлинни години от тях.

Лични инструменти