Goto

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 08:34, 14 юли 2010
Clegg (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 12:11, 15 юли 2010
Clegg (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
-Познат още като "Вечният въпрос" и неизчерпаема тема за спор сред философките среди. По данни на Националният Статистически Институт, броят на статиите на тема "то Гото ор нот то Гото" е надминат единствено от статиите занимаващи се с "Бойко Борисов".+Познат още като "Вечният въпрос" и неизчерпаема тема за спор сред философките среди. По данни на Националният Статистически Институт, броят на статиите на тема "то Гото ор нот то Гото" е надминат единствено от статиите занимаващи се с [[Бойко Борисов]].
Пропонентите на Гото, често изтъкват като довод, това че, самият факт, че темата за Гото се повтаря до безкрайност в Глупосферата, без нищо ново да излиза от това, сам по себе си е достатъчно условие да се сметне, че Вселената е изградена от много на брой Гото стейтманти, в резултат на които на повърхността е изплувал "Вечният въпрос", отново под формата на Гото стейтмънт. Пропонентите на Гото, често изтъкват като довод, това че, самият факт, че темата за Гото се повтаря до безкрайност в Глупосферата, без нищо ново да излиза от това, сам по себе си е достатъчно условие да се сметне, че Вселената е изградена от много на брой Гото стейтманти, в резултат на които на повърхността е изплувал "Вечният въпрос", отново под формата на Гото стейтмънт.

Версия от 12:11, 15 юли 2010

Познат още като "Вечният въпрос" и неизчерпаема тема за спор сред философките среди. По данни на Националният Статистически Институт, броят на статиите на тема "то Гото ор нот то Гото" е надминат единствено от статиите занимаващи се с Бойко Борисов.

Пропонентите на Гото, често изтъкват като довод, това че, самият факт, че темата за Гото се повтаря до безкрайност в Глупосферата, без нищо ново да излиза от това, сам по себе си е достатъчно условие да се сметне, че Вселената е изградена от много на брой Гото стейтманти, в резултат на които на повърхността е изплувал "Вечният въпрос", отново под формата на Гото стейтмънт.


Макар на пръв поглед незначителен, този въпрос води до безкраен цикъл от важни следствия.


"Липсата на Гото в Python, неуспоримо говори, че тези които вярват, че Вселената е написана на Python са жертва на собствената си простота"
- Пророк на Perl

import goto

label .asdf

self.Screw_up_perls_goto_statement_beyond_repair()

goto .asdf


- Бог
Лични инструменти