Goto

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 08:08, 14 юли 2010
Clegg (Беседа | приноси)
initial import
← Go to previous diff
Версия от 08:20, 14 юли 2010
Clegg (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 7: Ред 7:
-"Липсата на Гото в Python, неуспоримо говори, че тези които вярват, че Вселената е написана на Python са жертва на собствената си простота"+ "Липсата на Гото в Python, неуспоримо говори, че тези които вярват, че Вселената е написана на Python са жертва на собствената си простота"
-Пророк на Perl+ - Пророк на Perl
-"import goto"+ <code>
-Бог+ import goto
 + </code>
 + - Бог

Версия от 08:20, 14 юли 2010

Познат още като "Вечният въпрос" и неизчерпаема тема за спор сред философките среди. По данни на Националният Статистически Институт, броят на статиите на тема "то Гото ор нот то Гото" е надминат единствено от статиите занимаващи се с "Бойко Борисов".

Пропонентите на Гото, често изтъкват като довод, това че, самият факт, че темата за Гото се повтаря до безкрайност в Глупосферата, без нищо ново да излиза от това, сам по себе си е достатъчно условие да се сметне, че Вселената е изградена от много на брой Гото стейтманти, в резултат на които на повърхността е изплувал "Вечният въпрос", отново под формата на Гото стейтмънт.


Макар на пръв поглед незначителен, този въпрос води до безкраен цикъл от важни следствия.


"Липсата на Гото в Python, неуспоримо говори, че тези които вярват, че Вселената е написана на Python са жертва на собствената си простота"
- Пророк на Perl

import goto

- Бог
Лични инструменти