Хоспитализацията

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 03:52, 7 авг 2022
Hansen (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Текуща версия
Hansen (Беседа | приноси)

Ред 1: Ред 1:
-Крайна фаза на Демокрацията. Това е фазата която следва след развитата [[Демокрация]] и предхожда Междугалактическите войни и Тоталната разруха. +Крайна фаза на Демокрацията. Това е фазата, която следва след развитата [[Демокрация]] и предхожда Междугалактическите войни и Тоталната разруха.
Хоспитализацията е предсказана от изобличителя на рептили и международен масов окултист [[Еленко Ангелов]]ски. Неизбежна участ за всички, които не искат да приемат за абсолютна истина [[третия пол]] и повеленията на [[Истанбулската конвенция]], както и за заболелите от [[коронавирус|НОВОТО НОРМАЛНО]]. Хоспитализацията е предсказана от изобличителя на рептили и международен масов окултист [[Еленко Ангелов]]ски. Неизбежна участ за всички, които не искат да приемат за абсолютна истина [[третия пол]] и повеленията на [[Истанбулската конвенция]], както и за заболелите от [[коронавирус|НОВОТО НОРМАЛНО]].

Текуща версия

Крайна фаза на Демокрацията. Това е фазата, която следва след развитата Демокрация и предхожда Междугалактическите войни и Тоталната разруха.

Хоспитализацията е предсказана от изобличителя на рептили и международен масов окултист Еленко Ангеловски. Неизбежна участ за всички, които не искат да приемат за абсолютна истина третия пол и повеленията на Истанбулската конвенция, както и за заболелите от НОВОТО НОРМАЛНО.

НАЧАЛЕН СТАДИЙ НА ХОСПИТАЛИЗАЦИЯТА!
Увеличаване
НАЧАЛЕН СТАДИЙ НА ХОСПИТАЛИЗАЦИЯТА!
Лични инструменти