Хаджи Димитър

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 21:15, 1 апр 2010
Gbnikolov (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 21:17, 1 апр 2010
Gbnikolov (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 6: Ред 6:
Кварталът преживява Тъмните векове доста драматично, но след основаването на клуб "Матрицата" на втория етаж на "Европа", търпи разцвет на културата и изкуството. В момента в БАН се спори дали всъщност именно там не се е зародил Ренесанса, по-късно пренесен в Европа от великите пътешественици Гъливер и Марко Поло (коренни жители на "Хаджи Димитър"). Според наскоро открит в двора на 42-о СОУ пергамент, Леонардо Да Винчи често посещавал горепосочения клуб, за да чертае скиците си на АрХиКад. Кварталът преживява Тъмните векове доста драматично, но след основаването на клуб "Матрицата" на втория етаж на "Европа", търпи разцвет на културата и изкуството. В момента в БАН се спори дали всъщност именно там не се е зародил Ренесанса, по-късно пренесен в Европа от великите пътешественици Гъливер и Марко Поло (коренни жители на "Хаджи Димитър"). Според наскоро открит в двора на 42-о СОУ пергамент, Леонардо Да Винчи често посещавал горепосочения клуб, за да чертае скиците си на АрХиКад.
[[Картинка:20538_santa_1918_520.jpg]] [[Картинка:20538_santa_1918_520.jpg]]
 +"Хаджи Димитър" по време на Пролетарската Революция, 1918 г.

Версия от 21:17, 1 апр 2010

Квартал в София. Основан през 12 000 година пр.Хр. от инките, които по-късно емигрират през Тихия океан в Перу, Южна Америка заради по-топлия климат. Център на множество култури, има акуратни доказателства, че оттам е минавала и Великата китайска стена, която по-късно е била разрушена, а тухлите - старателно прибрани от друг велик народ - жителите на Малашевци.


Следващите исторически данни датират от 621 година, когато българи и славяни основали България и жителите на Хаджи Димитър били предизвикани на Кънтър от Хан Аспарух и неговият род, Дуло. След загубата им, "Хаджи Димитър" престава да бъде автономен и става част от България. Кварталът преживява Тъмните векове доста драматично, но след основаването на клуб "Матрицата" на втория етаж на "Европа", търпи разцвет на културата и изкуството. В момента в БАН се спори дали всъщност именно там не се е зародил Ренесанса, по-късно пренесен в Европа от великите пътешественици Гъливер и Марко Поло (коренни жители на "Хаджи Димитър"). Според наскоро открит в двора на 42-о СОУ пергамент, Леонардо Да Винчи често посещавал горепосочения клуб, за да чертае скиците си на АрХиКад. Картинка:20538_santa_1918_520.jpg "Хаджи Димитър" по време на Пролетарската Революция, 1918 г.В момента "Хаджи Димитър" е населяван от хора с користни цели и не до там чисти подбуди. В квартала е забелязван Доктор Пацо Мухала с колелото си, Емил Казаков и Георги Николов, нинджа в ЧПГМКГДА, занимаваща се предимно с предсказване на миналото, химик в Институт по Органична Химия и отявлен Ексхибиционист.

Лични инструменти