Фидонет

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 23:07, 24 яну 2006
85.187.154.177 (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 07:29, 25 яну 2006
Samael (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
Секта, създадена от [[Дявол]]а през 1018г. Секта, създадена от [[Дявол]]а през 1018г.
-Твърди се, че [[Александър Велин]] и [[Георги Чорбаджийски]] са нейни ревностни членове. Идеолог на сектата е небезизвестният Максимилиян Валевски (известен още като maxval). Най-известният клон на Fidonet (разделение [[Абсурдистан]]) се нарича [[BG.Fuck]]. Вече 10 години се носят легендите за гурото, които след неуморими опити е придобил заветният read-only статут във въпросния клон. По непотвърдена информация това е именно гурото [[Ахмед Мерчев]], който запознати свързват с [[Dark Avenger]].+ 
 +Твърди се, че [[Александър Велин]] и [[Георги Чорбаджийски]] са нейни ревностни членове. Идеолог на сектата е небезизвестният Максимилиян Валевски (известен още като maxval). Най-известният клон на Fidonet (разделение [[Абсурдистан]]) се нарича [[BG.Fuck]]. Вече 10 години се носят легендите за гуруто, които след неуморими опити е придобил заветният ''read-only'' статут във въпросния клон. По непотвърдена информация това е именно гуруто [[Ахмед Мерчев]], който запознати свързват с [[Dark Avenger]].

Версия от 07:29, 25 яну 2006

Секта, създадена от Дявола през 1018г.

Твърди се, че Александър Велин и Георги Чорбаджийски са нейни ревностни членове. Идеолог на сектата е небезизвестният Максимилиян Валевски (известен още като maxval). Най-известният клон на Fidonet (разделение Абсурдистан) се нарича BG.Fuck. Вече 10 години се носят легендите за гуруто, които след неуморими опити е придобил заветният read-only статут във въпросния клон. По непотвърдена информация това е именно гуруто Ахмед Мерчев, който запознати свързват с Dark Avenger.

Лични инструменти