ФМИ

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 15:09, 13 яну 2006
RobertLangdon (Беседа | приноси)
тъпо и неграмотно
← Go to previous diff
Версия от 08:40, 2 мар 2006
85.130.112.254 (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 2: Ред 2:
Според някои източници - акроним на "Фатално Мозъчно Изкривяване". Според някои източници - акроним на "Фатално Мозъчно Изкривяване".
 +
 +
 +----
 +Въпреки, че този link води към ФМИ на СУ, концепцията за "Фатално Мозъчно Изкривяване" произлиза от тъмните дебри на Пловдивския Университет. Оригинално замислен от Ники Вълчанов и Петър Събев като име на вокален ансамбъл за изпълняване на срамни песни в нетрезво състояние с английски аналог "Fatal Mental Irregularities".
 +В последствие комунистите и OpenSource обществото обнародват идеята и започват да я използват като запазена марка за реклама и дистрибуция на експериментална ракия и противозачатъчни хапчета за марсианци.
 +----
 +
[[Категория:ИТ]] [[Категория:ИТ]]

Версия от 08:40, 2 мар 2006

виж Факултет по Математика и Информатика

Според някои източници - акроним на "Фатално Мозъчно Изкривяване".Въпреки, че този link води към ФМИ на СУ, концепцията за "Фатално Мозъчно Изкривяване" произлиза от тъмните дебри на Пловдивския Университет. Оригинално замислен от Ники Вълчанов и Петър Събев като име на вокален ансамбъл за изпълняване на срамни песни в нетрезво състояние с английски аналог "Fatal Mental Irregularities". В последствие комунистите и OpenSource обществото обнародват идеята и започват да я използват като запазена марка за реклама и дистрибуция на експериментална ракия и противозачатъчни хапчета за марсианци.


Лични инструменти