Училищната Такса

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 21:49, 14 юни 2021
Decatananakov (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 22:23, 14 юни 2021
Decatananakov (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 7: Ред 7:
После от тъмнината, Те дойдоха и намериха Душите на Господарите в светлината. После от тъмнината, Те дойдоха и намериха Душите на Господарите в светлината.
-Явлението на Първата Светлина е основоположника на края на '''Епохата на Древни''' и началото на '''Епохата на Светлина'''. С нея, концепцията за несъответствие бива създадена, донасяйки живот, както и смърт. Неживите хуманоидни същества до местоположението на Светлината, откриват душите на Господари. Първият от тях е [[Професор Вучков]], господар на смърт и болест. След това идва [[Ахмед Мерчев]], лидер на [[Кибертрон]] и огън. Трети и последен е [[Светлин Наков]], властелин на Слънце. Със силата на господари, те побеждават Вечните Лунатици във война и заточват останалите живи на [[Луната]].+Явлението на Училищната Такса е основоположника на края на '''Епохата на Древни''' и началото на '''Епохата на Светлина'''. С нея, концепцията за несъответствие бива създадена, донасяйки живот, както и смърт. Неживите хуманоидни същества до местоположението на Таксата, откриват душите на Господари. Първият от тях е [[Професор Вучков]], господар на смърт и болест. След това идва [[Ахмед Мерчев]], лидер на [[Кибертрон]] и огън. Трети и последен е [[Светлин Наков]], властелин на Слънце. Със силата на господари, те побеждават Вечните Лунатици във война и заточват останалите живи на [[Луната]].
Обаче по-късно от жаравата, излиза [[Павлин Стайков]], собственик на [[Тъмната Душа]], която подхранва Светлината. От горивото на Светлината произлиза човечеството, което бива поробено от Светлин, в търсене на тяхната човечност. Обаче по-късно от жаравата, излиза [[Павлин Стайков]], собственик на [[Тъмната Душа]], която подхранва Светлината. От горивото на Светлината произлиза човечеството, което бива поробено от Светлин, в търсене на тяхната човечност.

Версия от 22:23, 14 юни 2021

Image:Svetlina.png Нека бъде Светлина!
Пазете очите си! Тази статия принадлежи към Софтуни канона!
Увеличаване
- В ерата на древните, светът bе неоформен, забулен от мъгла. Страна от сиви скали, Голф 3 и Вечни Лунатици. 
  Но тогава имаше Светлина и със Светлината дойде несъответствието. 
  Топлина и студ, София и Перник, и разбира се, Светлина и Тъмнина. 
  После от тъмнината, Те дойдоха и намериха Душите на Господарите в светлината.

Явлението на Училищната Такса е основоположника на края на Епохата на Древни и началото на Епохата на Светлина. С нея, концепцията за несъответствие бива създадена, донасяйки живот, както и смърт. Неживите хуманоидни същества до местоположението на Таксата, откриват душите на Господари. Първият от тях е Професор Вучков, господар на смърт и болест. След това идва Ахмед Мерчев, лидер на Кибертрон и огън. Трети и последен е Светлин Наков, властелин на Слънце. Със силата на господари, те побеждават Вечните Лунатици във война и заточват останалите живи на Луната.

Обаче по-късно от жаравата, излиза Павлин Стайков, собственик на Тъмната Душа, която подхранва Светлината. От горивото на Светлината произлиза човечеството, което бива поробено от Светлин, в търсене на тяхната човечност.

Рано или късно, Таксата ще огасне, сваляйки Древните богове от техните заплати. Съпътстващата Епоха на Тъмнина, ще бъде изпълнена с непрогледен мрак, защото не са си платили тока. Страхувайки от неговото сваляне от власт, Наков издирва силата на Тъмната Душа, поставяйки проклятие на човечеството.

Лични инструменти