Тъмнин Наков

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

В зората на новата епоха, група учени от гр. Правец решават да направят клонинг на небезизвестния Светлин Наков. За целта е взета ДНК проба от повърнята му, сварен да връща ресто (4 големи ракии за разтривка и 1 кг. арпаджик - тъй като е нямало друго за мезе) на персийския килим Асиз. Името на клонинга, а именно Тъмнин, не е случайно, тъй като пазачът на лабораторията бил циганин и случайно объркал и взел, че оставил малко семенна течност в епруветката. Така се появил и малкият Тъмнин, който по същество си бил жив циганин.

Лошият късмет обаче не бил свършил, Тъмнин не се интересувал от компютри, а от рап. Дори му викали "50 стотинки". Дълго време малкият Тъмнин се скитал сам из света и изнасял концерти със Сашо Роман (най-добрият му приятел), докато случайно не срещнал Светлин на гарата в гр. Дупница. Когато Светлин видял клонинга си помислил:

Да се еба в гъза, аз да не съм Майкъл Джексън!

От тогава Светлин и Тъмнин са неразделни. Светлин води Тъмнин по конференции на БАРС, Тъмнин от своя страна води брат си на концерти със Сашо Роман, Орхан Мурад и Кондьо.

P.S. Последната много добра идея която дошла на Тъмнин, след като бил вече въведен в света на компютрите и автоматизираните нокторезачки, е била на направи сайт "Всичко за 50 ст." и да подбие пазара на Всичко за 1 лев. Добре, че не му стигнали събраните пари от банички, за да отркие този бизнес.

Лични инструменти