Тоалетна чиния

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 18:00, 18 юни 2006
165.246.99.101 (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 13:47, 19 юни 2006
Samael (Беседа | приноси)
Възвръщане към последната редакция на Samael
Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
-http://www.kibertron.com+Тая сказка драги мои, ще бъде за чинията на тоалета, демек тоалетната чиния.
 +Тоалетната чиния е чудно устройство, което безропотно приема всякакви душеизлияния. С нея може спокойно да споделяте и да водите дълги разговори на тема "Нещата от живота - какво даваме и какво получаваме". Тоалетната чиния като цяло е интровертна личност и страхотен егоист. Тя приема всичко за себе си и са редки случаите, в които дава на света собствена продукция (която се оказва, че е предварително приета чужда, но нейсе). В същото време много лесно се фрустрира и минава в състояние "get pissed off" (демек "писнА ми"). Тя е настроена и крайно негативно към света и често пъти може да се чуе да казва "Oh Shit... " (за неанглоговорящите "Ох ш'ти...").
 + 
 +Тоалетната чиния, освен ако не е на обществена служба е и голям чистник. След всяка среща с посетител държи да се позамие и изкъпе. След особено ползотворни срещи, кара хората да и изтрият гърба с четка.
 + 
 +Коренно може да се промени обаче гореупоменатата, ако мине в общественият сектор, т.е. сектор "О". Тогава често пъти може да се види в особено омърляно състояние и некъпана. Явно не понася службата на обществото (което всъщност е нормално - споменахме колко завършен егоист и интроверт е). Особено често е в състояние "pissed off". Не са никак редки и случаите, в които дълго след като е минала срещатата с човека, чинията мълви "Oh Shit". Всъщност, последните 2 са особено много характерни за [[Казармата]], когато обектът, субективно разгледан в тая шътокуа, е от вида "полеви кенеф".
 + 
 +Кенефът, това е мъжка тоалетна. Множество научни спорове са горели на тема "мъжка или женска"? И двете, казваме ние... и двете. Често пъти за кратки интервали тоалетната става кенеф и обратното. Така че, спокойно може да се каже - и две-те!
 + 
 + "Бууааааа, бууууааааа... ... ... аааааааа"
 + - Ахмед Мерчев обяснява на тоалетната чиния за вредата от алкохола.

Версия от 13:47, 19 юни 2006

Тая сказка драги мои, ще бъде за чинията на тоалета, демек тоалетната чиния. Тоалетната чиния е чудно устройство, което безропотно приема всякакви душеизлияния. С нея може спокойно да споделяте и да водите дълги разговори на тема "Нещата от живота - какво даваме и какво получаваме". Тоалетната чиния като цяло е интровертна личност и страхотен егоист. Тя приема всичко за себе си и са редки случаите, в които дава на света собствена продукция (която се оказва, че е предварително приета чужда, но нейсе). В същото време много лесно се фрустрира и минава в състояние "get pissed off" (демек "писнА ми"). Тя е настроена и крайно негативно към света и често пъти може да се чуе да казва "Oh Shit... " (за неанглоговорящите "Ох ш'ти...").

Тоалетната чиния, освен ако не е на обществена служба е и голям чистник. След всяка среща с посетител държи да се позамие и изкъпе. След особено ползотворни срещи, кара хората да и изтрият гърба с четка.

Коренно може да се промени обаче гореупоменатата, ако мине в общественият сектор, т.е. сектор "О". Тогава често пъти може да се види в особено омърляно състояние и некъпана. Явно не понася службата на обществото (което всъщност е нормално - споменахме колко завършен егоист и интроверт е). Особено често е в състояние "pissed off". Не са никак редки и случаите, в които дълго след като е минала срещатата с човека, чинията мълви "Oh Shit". Всъщност, последните 2 са особено много характерни за Казармата, когато обектът, субективно разгледан в тая шътокуа, е от вида "полеви кенеф".

Кенефът, това е мъжка тоалетна. Множество научни спорове са горели на тема "мъжка или женска"? И двете, казваме ние... и двете. Често пъти за кратки интервали тоалетната става кенеф и обратното. Така че, спокойно може да се каже - и две-те!

"Бууааааа, бууууааааа... ... ... аааааааа" 
 - Ахмед Мерчев обяснява на тоалетната чиния за вредата от алкохола.
Лични инструменти