Тоалетна чиния

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 03:19, 1 апр 2006
85.132.15.2 (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Текуща версия
Давитрòв (Беседа | приноси)

Ред 1: Ред 1:
- 
- 
- 
-ЗА ВСИЧКИ ЧЕТЯЩИ ТОЗИ САЙТ - ПРОВОКАЦИЯТА КОЯТО САМАЙЕЛ И НЕГОВИТЕ ДРУГАРИ ПРАВЯТ ТУК Е С ЦЕЛ ДА СЕ ОПОРОЧАТ КОНКРЕТНИ ХОРА И ДА СЕ РАЗПАЛВА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ВРАЖДА И ВРАЖДА МЕЖДУ ХОРАТА ИЗПОВЯДВАЩИ РАЗЛИЧНИ ВЕРИ. ОМЪРСЕНИТЕ ТУК СА И МЮСУЛМАНИ И ХРИСТИЯНИ. ПОД ФОРМАТА НА ПОРНОГРАФСКИ МАЙТАПИ И ШАНТТАВИ ПРИУМИЦИ СЕ ПРОПАГАНДИРА ОМРАЗА И ЦИНИЗЪМ. 
- 
-ТОЗИ САЙТ Е ПОЗОР ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ И ПРИЗОВАВАМЕ ВСИЧКИ, КОИТО РАЗБИРАТ ТОВА ДА ИМ УДАРЯТ ТУКА ПО ЕДИН ШАМАР ПО ЗАДНИК.ОРГ. КАТО СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ ДРУЖНОТО ИЗЯСНЯВАНЕ ТУК НА ХУДОЖЕСТВЕНИТЕ ДОСТОИНСТВА НА ТВОРЕНИЯТА НА ТЕЗИ КРАСИВО ПИШЕЩИ ЕКСПЕРТИ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ. 
- 
-НЕКА НАПРАВИМ ТИЯ МОМЧЕТА НАЧЕЛО С САМАЙЕЛ-ВЕЛИКИЯ СПЕЦИАЛИСТ ПО РОБОТИКА ЗА СМЯХ 
- 
-КОЙТО МОЖЕ НЕКА ПИШЕ ТУК - ТУК Е ЕДИН ЗАДНИК И МОЖЕ ВСИЧКО ДА ОАКАТЕ - ТЕ ТУКА ГО ОБИЧАТ  
- 
-А МОЖЕ И ДА ДРАСВАТЕ НЕЩО СМИСЛЕНО - СТИГА СА МАЧКАЛИ ВСЕКИ ПОРИВ НА БЪЛГАРИНА ДА НАПРАВИ НЕЩО В РОДИНАТА СИ ПЪК БИЛО ТО И НЕВЕРОЯТНО НЕЩО - РОБОТ ИЛИ РАКЕТА ИЛИ ...НЕЩО СУПЕР. 
- 
-НЕ СТИГА ЧЕ НИ ВЗЕМАТ ПРАВОТО ДА МЕЧТАЯТ ДЕЦАТА НИ АМИ ОТГОРЕ НА ВСИЧКО И ЩЕ ГИ КАРАТ ДА СЕ КОМПЛЕКСИРАТ - АЙДЕ СТИГА - БАСТА  
- 
-УСПЕХ НА ВСИЧКИ КОЙТО РАЗБИРАТ СМИСЪЛА НА ТОВА КОЕТО ПИША 
- 
-ФРОДО 
Тая сказка драги мои, ще бъде за чинията на тоалета, демек тоалетната чиния. Тая сказка драги мои, ще бъде за чинията на тоалета, демек тоалетната чиния.
Тоалетната чиния е чудно устройство, което безропотно приема всякакви душеизлияния. С нея може спокойно да споделяте и да водите дълги разговори на тема "Нещата от живота - какво даваме и какво получаваме". Тоалетната чиния като цяло е интровертна личност и страхотен егоист. Тя приема всичко за себе си и са редки случаите, в които дава на света собствена продукция (която се оказва, че е предварително приета чужда, но нейсе). В същото време много лесно се фрустрира и минава в състояние "get pissed off" (демек "писнА ми"). Тя е настроена и крайно негативно към света и често пъти може да се чуе да казва "Oh Shit... " (за неанглоговорящите "Ох ш'ти..."). Тоалетната чиния е чудно устройство, което безропотно приема всякакви душеизлияния. С нея може спокойно да споделяте и да водите дълги разговори на тема "Нещата от живота - какво даваме и какво получаваме". Тоалетната чиния като цяло е интровертна личност и страхотен егоист. Тя приема всичко за себе си и са редки случаите, в които дава на света собствена продукция (която се оказва, че е предварително приета чужда, но нейсе). В същото време много лесно се фрустрира и минава в състояние "get pissed off" (демек "писнА ми"). Тя е настроена и крайно негативно към света и често пъти може да се чуе да казва "Oh Shit... " (за неанглоговорящите "Ох ш'ти...").
Ред 28: Ред 10:
"Бууааааа, бууууааааа... ... ... аааааааа" "Бууааааа, бууууааааа... ... ... аааааааа"
- Ахмед Мерчев обяснява на тоалетната чиния за вредата от алкохола. - Ахмед Мерчев обяснява на тоалетната чиния за вредата от алкохола.
 +
 +[[Категория:Какво ли не]]

Текуща версия

Тая сказка драги мои, ще бъде за чинията на тоалета, демек тоалетната чиния. Тоалетната чиния е чудно устройство, което безропотно приема всякакви душеизлияния. С нея може спокойно да споделяте и да водите дълги разговори на тема "Нещата от живота - какво даваме и какво получаваме". Тоалетната чиния като цяло е интровертна личност и страхотен егоист. Тя приема всичко за себе си и са редки случаите, в които дава на света собствена продукция (която се оказва, че е предварително приета чужда, но нейсе). В същото време много лесно се фрустрира и минава в състояние "get pissed off" (демек "писнА ми"). Тя е настроена и крайно негативно към света и често пъти може да се чуе да казва "Oh Shit... " (за неанглоговорящите "Ох ш'ти...").

Тоалетната чиния, освен ако не е на обществена служба е и голям чистник. След всяка среща с посетител държи да се позамие и изкъпе. След особено ползотворни срещи, кара хората да и изтрият гърба с четка.

Коренно може да се промени обаче гореупоменатата, ако мине в общественият сектор, т.е. сектор "О". Тогава често пъти може да се види в особено омърляно състояние и некъпана. Явно не понася службата на обществото (което всъщност е нормално - споменахме колко завършен егоист и интроверт е). Особено често е в състояние "pissed off". Не са никак редки и случаите, в които дълго след като е минала срещатата с човека, чинията мълви "Oh Shit". Всъщност, последните 2 са особено много характерни за Казармата, когато обектът, субективно разгледан в тая шътокуа, е от вида "полеви кенеф".

Кенефът, това е мъжка тоалетна. Множество научни спорове са горели на тема "мъжка или женска"? И двете, казваме ние... и двете. Често пъти за кратки интервали тоалетната става кенеф и обратното. Така че, спокойно може да се каже - и две-те!

"Бууааааа, бууууааааа... ... ... аааааааа" 
 - Ахмед Мерчев обяснява на тоалетната чиния за вредата от алкохола.
Лични инструменти