Тинко Караиванов

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 08:46, 3 дек 2022
Kalata1 (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 10:01, 3 дек 2022
Kalata1 (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 3: Ред 3:
= Биография = = Биография =
- +В началото на своята кариера е бил наименуван с нарицанието „женомразец“. Все още това название броди из пълната с треторазрядни индивиди социална мрежа „TikTok“. След интервал от около година и половина снимане и качване на подкасти в YouTube, с незаменимото приемане на градусови течности с различни аромати и нотки, научно-модифицирани, подправени с вещества с незнаен произход медикаменти, той креативно инициира нов формат на видео съдържание - „streaming“ (от англ.) или поточно предаване (на живо).
[[ПП-11]] [[ПП-11]]

Версия от 10:01, 3 дек 2022

Константин Караиванов (известен в медиите като "Тинко" или "Токсичен Тинко") е български инфлуенсър, влогър, тиктокър, ютубър, кик-боксьор, програмист, философ, мафиот, измишльотко, иноватор, филантроп, клоун, ветеринар, ебати пича, духовно-извисен будист, клонинг, апостол, мислител, Немец, военноморец и революционер.

Тинко жунглира.  (circa 1843, някъде из )
Увеличаване
Тинко жунглира. (circa 1843, някъде из Абсурдистан)

Биография

В началото на своята кариера е бил наименуван с нарицанието „женомразец“. Все още това название броди из пълната с треторазрядни индивиди социална мрежа „TikTok“. След интервал от около година и половина снимане и качване на подкасти в YouTube, с незаменимото приемане на градусови течности с различни аромати и нотки, научно-модифицирани, подправени с вещества с незнаен произход медикаменти, той креативно инициира нов формат на видео съдържание - „streaming“ (от англ.) или поточно предаване (на живо).

ПП-11

Лични инструменти