Стефан Данаилов

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 13:27, 15 авг 2009
Pavlovich (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Текуща версия
Pavlovich (Беседа | приноси)

Ред 1: Ред 1:
-Стефан Данаилов де Майорка Деянов Батес Ерги - Ламбо. Все още жив.+[[Картинка:Lambo.jpg|right|thumb|ЛАМБО]]
 +Стефан Данаилов де Майорка Деянов де Батес Ерги - Ламбо. Все още жив.
-Абсурдистански мистификатор , който през 70-те, 80-те и началото на 90-те години можеше да спечели дори президентските избори. Неговите психооблъчвания се предаваха пряко от малкия и голям екран. Улиците в България също опустяваха, когато Данаилов лъсваше на тв екрана и с втренчен поглед започваше прословутото си преобразяване в партизанин,шпионин,ремсист,сваляч и др. Всеки очакваше чудото на артистизма да изскочи от телевизора с пламенен вик "Да живее БКП". В един момент обаче “кръстникът на биоенергийната екранна мафия“ изчезна от сцената за да се появи в ролята на културтрегер към ТПК "Родина".Верен на своите принципи и използвайки хипнотичните си способности той придоби световна популярност като защитник на бедните, който ограбвайки богатите , раздава блага на бедните.+[[Абсурдистан]]ски мистификатор , който през 70-те, 80-те и началото на 90-те години можеше да спечели дори президентските избори. Неговите психооблъчвания се предаваха пряко от малкия и голям екран. Улиците в България също опустяваха, когато Данаилов лъсваше на тв екрана и с втренчен поглед започваше прословутото си преобразяване в партизанин,шпионин,ремсист,сваляч и др. Всеки очакваше чудото на артистизма да изскочи от телевизора с пламенен вик "Да живее БКП". В един момент обаче “кръстникът на биоенергийната екранна мафия“ изчезна от сцената за да се появи в ролята на културтрегер към ТПК "Родина".Верен на своите принципи и използвайки хипнотичните си способности той придоби световна популярност като защитник на бедните, който ограбвайки богатите , раздава блага на бедните.
Бате Ламбо де така? - Тичам щурчо за култ Урааааааааааааааа.......... - Данаилов дава отговор в движение Бате Ламбо де така? - Тичам щурчо за култ Урааааааааааааааа.......... - Данаилов дава отговор в движение
-Другарят Данаилов е обикновен човек с необикновена тайна. Въпреки че е отраснал като благородник във величествено имение, още от малък Данаилов е отвратен от издевателствата над бедните на всеки километър. От тогава той дава обет да се бори срещу несправедливостта в обществото, в което живее. Усвоил бойните си умения във ВИТИЗ /НАТФИЗ/ , той възприема тайната същност на министър отмъстител. Така той заживява двоен живот – на благородника Данаилов и защитника на всички угнетени –Ламбо . В своята благородна мисия той е подкрепян от Братството – тайна организация, наречена Рицарите на червената роза.+Другарят Данаилов е обикновен човек с необикновена тайна. Въпреки че е отраснал като благородник във величествено имение, още от малък Данаилов е отвратен от издевателствата над бедните на всеки километър. От тогава той дава обет да се бори срещу несправедливостта в обществото, в което живее. Усвоил бойните си умения във ВИТИЗ /НАТФИЗ/ , той възприема тайната същност на министър отмъстител. Така той заживява двоен живот – на министъра благородник Данаилов и защитника на всички угнетени –Ламбо . В своята благородна мисия той е подкрепян от Братството – тайна организация, наречена Рицарите на червената роза.
-Някой от излезлите наяве тайни заклинания на Данаилов - Ламбо+Някой от излезлите наяве тайни заклинания на Данаилов - Ламбо :
- * „Ти знаеш ли, че имаш страшни очи?“+
- * „Няма марка, няма цена — специално снабдяване.“+
- * „Когато говориш с мене ще мълчиш!“+
- * „Абе, Пехливанова, ти знаеш ли че имаш страшни очи?“+
- * „Телефонирва ли някой?“+
- * "Вземи ме, лодкарьо, на своята ладия лека"+
- * "Сериозно, Екиме, да вземем да забегнем с тебе някъде, да изоставим тоя прованс. Не случих с моите бракове, не случих - първият се оказа пияница, вторият ме обърка професионално. Ми аз имам златна професия, фризьорка. Заради него напуснах. Искал да става белетрист; пък е алергичен - не ми дава да използвам никакви гримове, целият се изприщва" - монолог на Надя Тодорова+
- * "Ми говорителките, не ги ли видиш какви са чуми в главите, една свястна фризьорка нямат."+
- * "Пуснали са портокали. Ще ме почакате ли малко... Ох, аз да слязат, че ще свършат."+
- * - Айде бе, душа, к'во стана?+
 +* Ти знаеш ли, че имаш страшни очи?“
 +* Когато говориш с мене ще мълчиш!“
 +* Абе, Пехливанова, ти знаеш ли че имаш страшни очи?“
 +* Айде бе, душа, к'во стана?
 +
 +Мадона към Ламбо :
 +
 +"Сериозно, Екиме, да вземем да забегнем с тебе някъде, да изоставим тоя прованс. Не случих с моите бракове, не случих - първият се оказа пияница, вторият ме обърка професионално. Ми аз имам златна професия, фризьорка. Заради него напуснах. Искал да става белетрист; пък е алергичен - не ми дава да използвам никакви гримове, целият се изприщва"
[[Категория:Люде]] [[Категория:Люде]]

Текуща версия

ЛАМБО
Увеличаване
ЛАМБО

Стефан Данаилов де Майорка Деянов де Батес Ерги - Ламбо. Все още жив.

Абсурдистански мистификатор , който през 70-те, 80-те и началото на 90-те години можеше да спечели дори президентските избори. Неговите психооблъчвания се предаваха пряко от малкия и голям екран. Улиците в България също опустяваха, когато Данаилов лъсваше на тв екрана и с втренчен поглед започваше прословутото си преобразяване в партизанин,шпионин,ремсист,сваляч и др. Всеки очакваше чудото на артистизма да изскочи от телевизора с пламенен вик "Да живее БКП". В един момент обаче “кръстникът на биоенергийната екранна мафия“ изчезна от сцената за да се появи в ролята на културтрегер към ТПК "Родина".Верен на своите принципи и използвайки хипнотичните си способности той придоби световна популярност като защитник на бедните, който ограбвайки богатите , раздава блага на бедните.

Бате Ламбо де така? - Тичам щурчо за култ Урааааааааааааааа.......... - Данаилов дава отговор в движение 

Другарят Данаилов е обикновен човек с необикновена тайна. Въпреки че е отраснал като благородник във величествено имение, още от малък Данаилов е отвратен от издевателствата над бедните на всеки километър. От тогава той дава обет да се бори срещу несправедливостта в обществото, в което живее. Усвоил бойните си умения във ВИТИЗ /НАТФИЗ/ , той възприема тайната същност на министър отмъстител. Така той заживява двоен живот – на министъра благородник Данаилов и защитника на всички угнетени –Ламбо . В своята благородна мисия той е подкрепян от Братството – тайна организация, наречена Рицарите на червената роза.

Някой от излезлите наяве тайни заклинания на Данаилов - Ламбо :

  • Ти знаеш ли, че имаш страшни очи?“
  • Когато говориш с мене ще мълчиш!“
  • Абе, Пехливанова, ти знаеш ли че имаш страшни очи?“
  • Айде бе, душа, к'во стана?

Мадона към Ламбо :

"Сериозно, Екиме, да вземем да забегнем с тебе някъде, да изоставим тоя прованс. Не случих с моите бракове, не случих - първият се оказа пияница, вторият ме обърка професионално. Ми аз имам златна професия, фризьорка. Заради него напуснах. Искал да става белетрист; пък е алергичен - не ми дава да използвам никакви гримове, целият се изприщва"

Лични инструменти