Ред хот чили пепърс

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 08:05, 13 юли 2012
Eek (Беседа | приноси)
Вдъхновението
← Go to previous diff
Версия от 08:06, 13 юли 2012
Eek (Беседа | приноси)
Вдъхновението
Go to next diff →
Ред 3: Ред 3:
== Вдъхновението == == Вдъхновението ==
-Уморен от работа по последната песен от албума Blood Sugar Sex Magik: They're Red Hot, на Антъни му се дояждат люти чушки. Тогава той вика басиста си, но в продължение на половин час той не отговаря и по това Антъни разбира, че "Бълхата" пак се е нагълтал с амфетамини. Неспособен да слезне от такава височина, Антъни решава че ще е по-добре да остане на този облак за малко по-дълго, докато му мине главоболието, за да успее да си вземе сам чушки. Именно в този момент го осенява гениалната идея за чушкопек, който да стои точно до него.+Уморен от работа по последната песен от албума Blood Sugar Sex Magik: They're Red Hot, на Антъни му се дояждат люти чушки. Тогава той вика басиста си, но в продължение на половин час той не отговаря и по това Антъни разбира, че Бълхата пак се е нагълтал с амфетамини. Неспособен да слезне от такава височина, Антъни решава че ще е по-добре да остане на този облак за малко по-дълго, докато му мине главоболието, за да успее да си вземе сам чушки. Именно в този момент го осенява гениалната идея за чушкопек, който да стои точно до него.
С чушкопек в непосредствена близост до себе си, Антъни си представя удобството от възможността да ръга чушки по всяко време. Независимо по кое време му се доядат, той няма да има нужда от басиста си, за да си опече. Вече слязал от облака си, Антъни набива два шамара на Бълхата и така заедно завършват и последната песен от албума. Blood Sugar Sex Magik става хит и именно тогава те създават първия чушкопек. С чушкопек в непосредствена близост до себе си, Антъни си представя удобството от възможността да ръга чушки по всяко време. Независимо по кое време му се доядат, той няма да има нужда от басиста си, за да си опече. Вече слязал от облака си, Антъни набива два шамара на Бълхата и така заедно завършват и последната песен от албума. Blood Sugar Sex Magik става хит и именно тогава те създават първия чушкопек.

Версия от 08:06, 13 юли 2012

Селяни от Калифорния в началото на 90-те. Изобретатели на чушкопека.

Вдъхновението

Уморен от работа по последната песен от албума Blood Sugar Sex Magik: They're Red Hot, на Антъни му се дояждат люти чушки. Тогава той вика басиста си, но в продължение на половин час той не отговаря и по това Антъни разбира, че Бълхата пак се е нагълтал с амфетамини. Неспособен да слезне от такава височина, Антъни решава че ще е по-добре да остане на този облак за малко по-дълго, докато му мине главоболието, за да успее да си вземе сам чушки. Именно в този момент го осенява гениалната идея за чушкопек, който да стои точно до него.

С чушкопек в непосредствена близост до себе си, Антъни си представя удобството от възможността да ръга чушки по всяко време. Независимо по кое време му се доядат, той няма да има нужда от басиста си, за да си опече. Вече слязал от облака си, Антъни набива два шамара на Бълхата и така заедно завършват и последната песен от албума. Blood Sugar Sex Magik става хит и именно тогава те създават първия чушкопек.

Лични инструменти