Радо - Хаммонда

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 17:49, 18 юни 2006
165.246.99.101 (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 14:01, 19 юни 2006
Samael (Беседа | приноси)
Възвръщане към последната редакция на 82.199.197.87
Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
-http://www.kibertron.com+Радо Хаммонда - субект, продал душата си на [[Дявол]]а, за да получи достъп до [[Хамонд орган]]а Му.
 + 
 +Бивш жител на [[Велико Търново]], понастоящем първожрец и шеф на обслужващия персонал на въпросния орган. Дал е клетва да отдаде всичките си сили и секреции за добруването на Органа и увеличаването на размерите [[Му]].
 + 
 +За целта той всеки ден извършва ужасяващи ритуали около него, в някои случаи свързани с принасяне в жертва на нимфоманки от [[Гниляне]], в други - с обмазване на този безценен атрибут на [[Дявол]]а с [[шипков мармалад]], сварен от [[Сотир]] от [[Джебел]] и доставен с [[камили]] до тайното светилище в подземията на [[Софийски университет]].
 +[[Категория:Люде]]

Версия от 14:01, 19 юни 2006

Радо Хаммонда - субект, продал душата си на Дявола, за да получи достъп до Хамонд органа Му.

Бивш жител на Велико Търново, понастоящем първожрец и шеф на обслужващия персонал на въпросния орган. Дал е клетва да отдаде всичките си сили и секреции за добруването на Органа и увеличаването на размерите Му.

За целта той всеки ден извършва ужасяващи ритуали около него, в някои случаи свързани с принасяне в жертва на нимфоманки от Гниляне, в други - с обмазване на този безценен атрибут на Дявола с шипков мармалад, сварен от Сотир от Джебел и доставен с камили до тайното светилище в подземията на Софийски университет.

Лични инструменти