Радо - Хаммонда

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 21:46, 4 май 2006
213.222.49.253 (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 06:37, 5 май 2006
Samael (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
-Радо Хаммонда - субект, продал душата си на [http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%94%D1%8F%D0%B2%D0%BE%D0%BB Дявола] за да получи достъп до [http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%A5%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B4_%D0%9E%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B0 Хамонд Органа] Му. Бивш жител на [[Велико Търново]], по настоящем първожрец и шеф на обслужващият персонал на въпросният орган. Дал е клетва да отдаде всичките си сили и секреции за добруването на Органа и увеличаването на размерите [[Му]]. За целта той всеки ден извършва ужасяващи ритуали край него, в някой случаи свързани с принасяне в жертва на нимфоманки от [http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%93%D0%BD%D0%B8%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%B5 Гниляне], в други с обмазване на този безценен атрибут на [http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%94%D1%8F%D0%B2%D0%BE%D0%BB Дявола] с [[шипков мармалад]], сварен от [[Сотир от Джебел]] и доставен с [[камили]] до тайното светилище в подземията на [[Софийски университет]].+Радо Хаммонда - субект, продал душата си на [[Дявол]]а, за да получи достъп до [[Хамонд орган]]а Му.
 + 
 +Бивш жител на [[Велико Търново]], понастоящем първожрец и шеф на обслужващия персонал на въпросния орган. Дал е клетва да отдаде всичките си сили и секреции за добруването на Органа и увеличаването на размерите [[Му]].
 + 
 +За целта той всеки ден извършва ужасяващи ритуали около него, в някои случаи свързани с принасяне в жертва на нимфоманки от [[Гниляне]], в други - с обмазване на този безценен атрибут на [[Дявол]]а с [[шипков мармалад]], сварен от [[Сотир]] от [[Джебел]] и доставен с [[камили]] до тайното светилище в подземията на [[Софийски университет]].
 +[[Категория:Люде]]

Версия от 06:37, 5 май 2006

Радо Хаммонда - субект, продал душата си на Дявола, за да получи достъп до Хамонд органа Му.

Бивш жител на Велико Търново, понастоящем първожрец и шеф на обслужващия персонал на въпросния орган. Дал е клетва да отдаде всичките си сили и секреции за добруването на Органа и увеличаването на размерите Му.

За целта той всеки ден извършва ужасяващи ритуали около него, в някои случаи свързани с принасяне в жертва на нимфоманки от Гниляне, в други - с обмазване на този безценен атрибут на Дявола с шипков мармалад, сварен от Сотир от Джебел и доставен с камили до тайното светилище в подземията на Софийски университет.

Лични инструменти