Училищната Такса

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 17:54, 12 юни 2021
Decatananakov (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 21:45, 12 юни 2021
Decatananakov (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
-{{Svetlina}} 
[[Картинка:FirstLight.jpg|250px|thumb|left]] [[Картинка:FirstLight.jpg|250px|thumb|left]]
 +{{Svetlina}}
 +
- В ерата на древните, светът bе неоформен, забулен от мъгла. Страна от сиви скали, Голф 3 и Вечни Лунатици. - В ерата на древните, светът bе неоформен, забулен от мъгла. Страна от сиви скали, Голф 3 и Вечни Лунатици.
Но тогава имаше Светлина и със Светлината дойде несъответствието. Но тогава имаше Светлина и със Светлината дойде несъответствието.

Версия от 21:45, 12 юни 2021

Увеличаване
Image:Svetlina.png Нека бъде Светлина!
Пазете очите си! Тази статия принадлежи към Софтуни канона!
- В ерата на древните, светът bе неоформен, забулен от мъгла. Страна от сиви скали, Голф 3 и Вечни Лунатици. 
  Но тогава имаше Светлина и със Светлината дойде несъответствието. 
  Топлина и студ, София и Перник, и разбира се, Светлина и Тъмнина. 
  После от тъмнината, Те дойдоха и намериха Душите на Господарите в светлината.

Явлението на Първата Светлина е основоположника на края на Епохата на Древни и началото на Епохата на Светлина. С нея, концепцията за несъответствие бива създадена, донасяйки живот, както и смърт. Неживите хуманоидни същества до местоположението на Светлината, откриват душите на Господари. Първият от тях е Професор Вучков, господар на смърт и болест. След това идва Ахмед Мерчев, лидер на Кибертрон и огън. Трети и последен е Светлин Наков, властелин на Слънце. Със силата на господари, те побеждават Вечните Лунатици във война и заточват останалите живи на Луната.

Обаче по-късно от жаравата, излиза Павлин Стайков, собственик на Тъмната Душа, която подхранва Светлината. От горивото на Светлината произлиза човечеството, което бива поробено от Светлин, в търсене на тяхната човечност.

Рано или късно, Светлината ще огасне, сваляйки Древните богове от техните тронове. Съпътстващата Епоха на Човека, ще бъде изпълнена с непрогледен мрак, необитаем за живи същества. Страхувайки от неговото сваляне от власт, Наков издирва силата на Тъмната Душа, поставяйки проклятие на човечеството.

Лични инструменти