Училищната Такса

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 19:59, 14 юни 2021
Decatananakov (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Текуща версия
Decatananakov (Беседа | приноси)

Ред 1: Ред 1:
{{Svetlina}} {{Svetlina}}
-[[Картинка:FirstLight.jpg|250px|thumb|left]]+[[Картинка:FirstLight.jpg|250px|thumb|left|Слънчевото затъмнение, когато не си платиш тока]]
- В ерата на древните, светът bе неоформен, забулен от мъгла. Страна от сиви скали, Голф 3 и Вечни Лунатици. - В ерата на древните, светът bе неоформен, забулен от мъгла. Страна от сиви скали, Голф 3 и Вечни Лунатици.
Ред 7: Ред 7:
После от тъмнината, Те дойдоха и намериха Душите на Господарите в светлината. После от тъмнината, Те дойдоха и намериха Душите на Господарите в светлината.
-Явлението на Първата Светлина е основоположника на края на '''Епохата на Древни''' и началото на '''Епохата на Светлина'''. С нея, концепцията за несъответствие бива създадена, донасяйки живот, както и смърт. Неживите хуманоидни същества до местоположението на Светлината, откриват душите на Господари. Първият от тях е [[Професор Вучков]], господар на смърт и болест. След това идва [[Ахмед Мерчев]], лидер на [[Кибертрон]] и огън. Трети и последен е [[Светлин Наков]], властелин на Слънце. Със силата на господари, те побеждават Вечните Лунатици във война и заточват останалите живи на [[Луната]].+Явлението на Училищната Такса е основоположника на края на '''Епохата на Древни''' и началото на '''Епохата на Светлина'''. С нея, концепцията за несъответствие бива създадена, донасяйки живот, както и смърт. Неживите хуманоидни същества до местоположението на Таксата, откриват душите на Господари. Първият от тях е Христо Тенчев, Господар на Unity и Scratch. След това идва Веселина Радкова, Господарка на Огън и Униформите. Трети и последен е [[Светлин Наков]], Господар на Слънце и Училищната Такса. Със силата на Светлината, те побеждават Вечните Лунатици във война и заточват останалите живи на [[Луната]].
-Обаче по-късно от жаравата, излиза [[Павлин Стайков]], собственик на [[Тъмната Душа]], която подхранва Светлината. От горивото на Светлината произлиза човечеството, което бива поробено от Светлин, в търсене на тяхната човечност. +Обаче по-късно от жаравата, излиза [[Павлин Стайков]], Господар на [[Тъмната Душа]], подхранваща Светлината. От горивото на Светлината произлиза човечеството, което бива поробено от Светлин, под обещанието за пълна стипендия, в опит да консумира тяхната човечност.
-Рано или късно, Светлината ще огасне, сваляйки [[Древните богове]] от техните тронове. Съпътстващата Епоха на Човека, ще бъде изпълнена с непрогледен мрак, необитаем за живи същества. Страхувайки от неговото сваляне от власт, Наков издирва силата на [[Тъмната Душа]], поставяйки проклятие на човечеството.+Рано или късно, Таксата ще огасне, сваляйки Господарите от техните заплати. Съпътстващата Епоха на Тъмнина, ще бъде изпълнена с непрогледен мрак, защото не са си платили тока. Страхувайки се от неговото сваляне, Наков издирва силата на [[Тъмната Душа]], поставяйки проклятие на човечеството - [[Коронавирус]].
[[Категория:Софтуни]] [[Категория:Софтуни]]

Текуща версия

Image:Svetlina.png Нека бъде Светлина!
Пазете очите си! Тази статия принадлежи към Софтуни канона!
Слънчевото затъмнение, когато не си платиш тока
Увеличаване
Слънчевото затъмнение, когато не си платиш тока
- В ерата на древните, светът bе неоформен, забулен от мъгла. Страна от сиви скали, Голф 3 и Вечни Лунатици. 
  Но тогава имаше Светлина и със Светлината дойде несъответствието. 
  Топлина и студ, София и Перник, и разбира се, Светлина и Тъмнина. 
  После от тъмнината, Те дойдоха и намериха Душите на Господарите в светлината.

Явлението на Училищната Такса е основоположника на края на Епохата на Древни и началото на Епохата на Светлина. С нея, концепцията за несъответствие бива създадена, донасяйки живот, както и смърт. Неживите хуманоидни същества до местоположението на Таксата, откриват душите на Господари. Първият от тях е Христо Тенчев, Господар на Unity и Scratch. След това идва Веселина Радкова, Господарка на Огън и Униформите. Трети и последен е Светлин Наков, Господар на Слънце и Училищната Такса. Със силата на Светлината, те побеждават Вечните Лунатици във война и заточват останалите живи на Луната.

Обаче по-късно от жаравата, излиза Павлин Стайков, Господар на Тъмната Душа, подхранваща Светлината. От горивото на Светлината произлиза човечеството, което бива поробено от Светлин, под обещанието за пълна стипендия, в опит да консумира тяхната човечност.

Рано или късно, Таксата ще огасне, сваляйки Господарите от техните заплати. Съпътстващата Епоха на Тъмнина, ще бъде изпълнена с непрогледен мрак, защото не са си платили тока. Страхувайки се от неговото сваляне, Наков издирва силата на Тъмната Душа, поставяйки проклятие на човечеството - Коронавирус.

Лични инструменти