Училищната Такса

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(пренасочване от Първата Светлина)
Image:Svetlina.png Нека бъде Светлина!
Пазете очите си! Тази статия принадлежи към | Софтуни фендома! (https://softuni.fandom.com/bg/wiki/Softuni_Wiki)
Слънчевото затъмнение, когато не си платиш тока
Увеличаване
Слънчевото затъмнение, когато не си платиш тока
- В ерата на древните, светът bе неоформен, забулен от мъгла. Страна от сиви скали, Голф 3 и Вечни Лунатици. 
  Но тогава имаше Светлина и със Светлината дойде несъответствието. 
  Топлина и студ, София и Перник, и разбира се, Светлина и Тъмнина. 
  После от тъмнината, Те дойдоха и намериха Душите на Господарите в светлината.

Явлението на Училищната Такса е основоположника на края на Епохата на Древни и началото на Епохата на Светлина. С нея, концепцията за несъответствие бива създадена, донасяйки живот, както и смърт. Неживите хуманоидни същества до местоположението на Таксата, откриват душите на Господари. Първият от тях е Христо Тенчев, Господар на Unity и Scratch. След това идва Веселина Радкова, Господарка на Огън и Униформите. Трети и последен е Светлин Наков, Господар на Слънце и Училищната Такса. Със силата на Светлината, те побеждават Вечните Лунатици във война и заточват останалите живи на Луната.

Обаче по-късно от жаравата, излиза Павлин Стайков, Господар на Тъмната Душа, подхранваща Светлината. От горивото на Светлината произлиза човечеството, което бива поробено от Светлин, под обещанието за пълна стипендия, в опит да консумира тяхната човечност.

Рано или късно, Таксата ще огасне, сваляйки Господарите от техните заплати. Съпътстващата Епоха на Тъмнина, ще бъде изпълнена с непрогледен мрак, защото не са си платили тока. Страхувайки се от неговото сваляне, Наков издирва силата на Тъмната Душа, поставяйки проклятие на човечеството - Коронавирус.

Лични инструменти