Пилаф

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 19:20, 4 яну 2018
Gengen4ev (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 21:17, 4 яну 2018
Gengen4ev (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 3: Ред 3:
Проф. Владимир Пилософ, председател на Националната педиатрична асоциация, бивш шеф на Фонда за лечение на деца: “Порочно е неспециалисти да решават кои деца да се лекуват в чужбина” Проф. Владимир Пилософ, председател на Националната педиатрична асоциация, бивш шеф на Фонда за лечение на деца: “Порочно е неспециалисти да решават кои деца да се лекуват в чужбина”
 +
 +Вземате [[водка]] пийвате ракия из4аквате неколко сукунди и надирате телефона на чичо коколоно . той идва и ви изчиства килима.вие се шашкате. т.е сте уплашени ...
 +
 +Начин на приготовление. Първо се измива ориза и се оставя да изсъхне хубаво.След това се запържва в мазнината докато целия побелее.След това се прибявя сол/на вкус/,може и много малко фиде и то да се запържи само за сукунди.Изсипва се водата и се похлупва с капак плътно.Котлона се намаля на ..

Версия от 21:17, 4 яну 2018

Въпреки че не яде пилаф или поне няма доказатеслтва но е кръстен на него ето казва един виден .....пилоф....пилософ


Проф. Владимир Пилософ, председател на Националната педиатрична асоциация, бивш шеф на Фонда за лечение на деца: “Порочно е неспециалисти да решават кои деца да се лекуват в чужбина”

Вземате водка пийвате ракия из4аквате неколко сукунди и надирате телефона на чичо коколоно . той идва и ви изчиства килима.вие се шашкате. т.е сте уплашени ...

Начин на приготовление. Първо се измива ориза и се оставя да изсъхне хубаво.След това се запържва в мазнината докато целия побелее.След това се прибявя сол/на вкус/,може и много малко фиде и то да се запържи само за сукунди.Изсипва се водата и се похлупва с капак плътно.Котлона се намаля на ..

Лични инструменти