Павлин Стайков

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 08:20, 9 юни 2021
Decatananakov (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 08:08, 11 юни 2021
Decatananakov (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
 +{{UnderConstruction}}
 +
[[Картинка:pavlin.jpg|right|thumb|Вечният лик на Господа]] [[Картинка:pavlin.jpg|right|thumb|Вечният лик на Господа]]
'''Павлин Векториански ди Наков Христос Стайков''' (познат още като Павлинката, Павката, [[Иисус]]) е тленно възплъщение на математиката и основоположника на Векторите и Живота(няма голяма разлика между двете). Счита се, че материалното му съществуване е отвъд страната на [[Древните богове]], обаче се е озовал на Земята, за да преподава вектори и да бъде парт тайм Ютубър. '''Павлин Векториански ди Наков Христос Стайков''' (познат още като Павлинката, Павката, [[Иисус]]) е тленно възплъщение на математиката и основоположника на Векторите и Живота(няма голяма разлика между двете). Счита се, че материалното му съществуване е отвъд страната на [[Древните богове]], обаче се е озовал на Земята, за да преподава вектори и да бъде парт тайм Ютубър.

Версия от 08:08, 11 юни 2021

Image:Underconstruction.jpeg Статията е в процес на разработка!
Съобщава анонимен бригадир и добавя да не го безпокоят.
Вечният лик на Господа
Увеличаване
Вечният лик на Господа

Павлин Векториански ди Наков Христос Стайков (познат още като Павлинката, Павката, Иисус) е тленно възплъщение на математиката и основоположника на Векторите и Живота(няма голяма разлика между двете). Счита се, че материалното му съществуване е отвъд страната на Древните богове, обаче се е озовал на Земята, за да преподава вектори и да бъде парт тайм Ютубър.Големият Взрив

Сциентология твърди, че Големият Взрив е явлението, виновно за поразията наречена Вселена. За другите хора, които нямат толкова голямо количество пари за дарение, приемат че в началото бе само картата. Картата на България. И Павлин каза "така" и стана така. Павлин видя, че това е добро. И Павлин рече "нека има два града - София и Варна" и така стана. След това Павлин заповяда да се построят две магистрали, с които да се построят още градове. И Павлин видя, че това е добро. След това Павлин се запита "Добре, има ли някакъв математически начин, да изобразя посоката на движение между двата града, без да ме интересува пътя, по който съм минал?". И така се появи Векторът.

Фортран и Кибертрон

Стайков програмира от праисторически времена (когато Светлин Наков е къркал ракия край Янтра). Конкретни исторически сведения за силата му няма, може да се ориентираме само по писмени извори и негови думи.

"Ми аз си програмирах на Фортран за дълго време, след това се покачих на C, C++ и C#. Най ми харесва C, въпреки че Фортран намира  
доста използваемост в света на бързите сметки." - лафи Учителят повреме на междучасие"
Павлин позира в подкрепа на Луникс
Увеличаване
Павлин позира в подкрепа на Луникс

Името му е добре познато между ранковете на Кибертрон. Като младши програмист носи кафетата на старшите инженери в тогавашния им щаб във Велико Търново. След време и безброй курсове до магазина за Бургаско, Стайков бива преместен в тайната им база в Канзас Стейт, САЩ - Юнайтед Стейтс Роботс анд Меканикъл Мен. Работи като таен осведомител в AT&T, IBM, Sprint и CIBER, за Кибертронските мисии до Луната, през Студената Война. Счита се, че Стайков е живял под множество фалшиви самоличности. В ново откритие в османски архиви, бе открита снимка на Павлин с космически скафандър, лежаща до стара снимка на Васил Левски! От това може да заключим, че Павлин е оглавявал мисиите до Луната, похода за Луникс и войната с Лунатиците! С такава висока позиция, Стайков бива изплашен от невидимата страна на Луната и започва да съзира Конспиративната. Прозрението кара Павлин да се скара с Кибертрон и Тъмните сили и да напусне домейна им завинаги. След като полета му от Луната катастрофира в пустоща на Стара Планина, Павлин бива откъснат от цивилизацията и решава да остане отшелник, следвайки пътя на Светлината. Един ден, Стайков се натъква на град Велико Търново, където решава да използва парите си от Кибертрон, за да купи чисто нов "леко" използван Голф 2, с неприятен подмирис на домашна сливова ракия. Търсейки миризмата, той отваря жабката и намира подгизнала листовка, която гласи:

"СОФТУНИ СВЕТЛИНА - ПЪРВАТА ЧАСТНА ГИМНАЗИЯ ПО ДИГИТАЛНИ НАУКИ В БЪЛГАРИЯ".


Векторите и Какво общо има с живота?

Защо да изучаваме вектори?
Увеличаване
Защо да изучаваме вектори?
Стайков търчи по магистрала Хемус. Ебаси мамата, пак ремонт! Отбива по обиколен път...

2 часа в планината...

Гаста на резерва. Време за вечеря. Къде има черква? Пътят напред светва. БЕНЗИНОСТАНЦИЯ ЛУКОЙЛ

30 пакета цигари...

- Добре, Павлин, основоположец, жрец, борец! Притежател на черната душа, луна."
  Изоставащ твоята длъжност, работа, призвание?
  Оставяйки света в тъмнината на човека? Оставяйки светлината, без битката, да се превърне в пепел?
  Колко тъмнина се събира в света!

Павлин бърка храсти за тоалетна...

- Само в древните легенди е посочено, че немъртъв ще бъде избран, 
  за да остави убежището на немъртвите 
  в поклонение към улицата на древните господари, 
  Тинтява...

Добре, има ли някакъв математически начин, да изобразя посоката на движение между два града, без да ме интересува пътя, по който съм минал? (https://www.youtube.com/watch?v=SbVWaw2PBrQ|)

Лични инструменти