Павлин Стайков

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 22:56, 20 мар 2021
Decatananakov (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 22:57, 20 мар 2021
Decatananakov (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
[[Картинка:pavlin.jpg|right|thumb|Вечният лик на Господа]] [[Картинка:pavlin.jpg|right|thumb|Вечният лик на Господа]]
'''Павлин Векториански ди Наков Христос Стайков''' (познат още като Павлинката, Павката, [[Исус Христос]]) е тленно възплъщение на [[Дао]] и основоположника на Векторите и Живота(няма голяма разлика между двете). Счита се, че материалното му съществуване е отвън [[Xen]], обаче се е озовал на Земята, за да преподава вектори и да бъде парт тайм Ютубър. '''Павлин Векториански ди Наков Христос Стайков''' (познат още като Павлинката, Павката, [[Исус Христос]]) е тленно възплъщение на [[Дао]] и основоположника на Векторите и Живота(няма голяма разлика между двете). Счита се, че материалното му съществуване е отвън [[Xen]], обаче се е озовал на Земята, за да преподава вектори и да бъде парт тайм Ютубър.
 +
 +
 +
 +
 +
 +

Версия от 22:57, 20 мар 2021

Вечният лик на Господа
Увеличаване
Вечният лик на Господа

Павлин Векториански ди Наков Христос Стайков (познат още като Павлинката, Павката, Исус Христос) е тленно възплъщение на Дао и основоположника на Векторите и Живота(няма голяма разлика между двете). Счита се, че материалното му съществуване е отвън Xen, обаче се е озовал на Земята, за да преподава вектори и да бъде парт тайм Ютубър.Големият Взрив

Сциентология твърди, че Големият Взрив е явлението, виновно за поразията наречена Вселена. За другите хора, които нямат толкова голямо количество пари за дарение, приемат че в началото бе само картата. Картата на България. И Павлин каза "така" и стана така. Павлин видя, че това е добро. И Павлин рече "нека има два града - София и Варна" и така стана. След това Павлин заповяда да се построят две магистрали, с които да се построят още градове. И Павлин видя, че това е добро. След това Павлин се запита "Има ли някакъв математически начин, да изобразя посоката на движение между двата града, без да ме интересува пътя, по който съм минал?". И така се появи Векторът.

Лични инструменти